(Removed from publishing)

Alue-edustaja
Tarfi Oy

Original publication date 23.9.2019

Haemme aktiivista alue-edustajaa vastaamaan autoalalle suunnattujen tuotteiden myynnistä

 

Tehtävänkuvaus:
Alue-edustajana tehtävänäsi on vastata itsenäisesti autodivisioonamme asiakkaille suunnattujen tuotteiden myynnistä Pirkanmaan alueella. Teet aktiivista uusasiakashankintaa ja vastaat olemassa olevien asiakkuuksien kasvattamisesta myyntialueellasi. Asiakaskuntasi koostuu mm. autokorjaamoista, kuljetus- ja rengasliikkeistä, sekä liikennöitsijöistä. Saat myytäväksesi erittäin laajan ja monipuolisen tuotevalikoiman sisältäen mm. korjaamotyökalut- ja tarvikkeet, kemikaalit, sekä ajoneuvoihin liittyvät erikoistuotteet ja kaikki muut asiakkaan päivittäisessä työssään tarvitsevat tuotteet. Keskeinen osa työtäsi on kartoittaa asiakkaan luona juuri kyseisen toimijan kannalta olennaiset tuotetarpeet ja rakentaa sen pohjalta parhaiten hänen tarpeensa ratkaiseva kokonaisuus. Asiakkaasi voivat asioida myös joustavan verkkokaupan, tai myymälöiden kautta, jolloin vapautat omaa aikaasi kentällä tapahtuvaan asiakastyöskentelyyn, kuitenkin samalla kasvattaen omaa myyntitulostasi. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Vantaalla. Sijaintipaikkasi toivomus on Pirkanmaan alueella, asiakasrajapintaan voit liikkua kotikonttorilta käsin.

Yleistä:
Työtehtävässä menestyminen edellyttää ratkaisu- ja palvelulähtöistä ajattelutapaa. Hahmotat asiakkaan tarpeen ja löydät siihen sopivan ratkaisun, jossa asiakas saa kaikki tarvitsemansa tuotteet ”saman katon alta”. Odotamme reipasta asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteeseen myyntityöhön. Myynnillisen persoonan ja hyvien vuorovaikutustaitojen avulla luot vahvoja asiakassuhteita. Motivoidut tavoitteellisesta myyntityöstä ja huolehdit järjestelmällisesti asiakkuuksistasi. Saavuttaaksesi myyntitavoitteet, tarjoamme sinulle tueksi vahvan sisäisen organisaation ja kattavan perehdytyksen tuotteisiin ja yrityksen toimintatapoihin. Tehokas ja joustava toimitusketjumme huolehtii tuotteiden toimituksesta, jolloin saat itse keskittyä tuloksekkaaseen asiakastyöskentelyyn.

Tarjoamme Sinulle: 
- Erittäin kattavan tuotevalikoiman ja tunnetut, sekä laadukkaat brändit myytäväksesi 
- Asiantuntevan organisaation ja hyvän perehdytyksen työsi tueksi
- Nykyaikaiset ja modernit välineet, sekä järjestelmät tehtävän hoitamiseen
- Monipuolisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan 
- Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen ja vapaan autoedun

Odotamme Sinulta:
- Itseohjautuvaa, tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelyotetta 
- Eduksesi on aiempi kokemus tuloksekkaasta aktiivisesta kenttämyynnistä 
- Kyky kartoittaa ja ratkaista asiakkaan tarpeet 
- Halua ja asennetta tehdä tulosta

Haku:
Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi 7.10.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti

Sami Nykänen, puh. 040 156 3663 tai sähköpostitse sami.nykanen@empore.fi