(Removed from publishing)

Aloitteleva tuotantotyöntekijä
Barona Teollisuus Oy

Original publication date 6.12.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Nurmijärvelle aloittelevaa tuotantotyöntekijää 3-vuoroon. Työsuhde alkaa määräaikaisena Baronan kautta, mutta hyvä tekijä pyritään rekrytoimaan määräaikaisuuden päätteeksi asiakkaamme palvelukseen.

Työtehtävät pitävät sisällään käytännössä koko tehtaan tehtäväkirjon tuotantokoneiden käytöstä ja käytön valvonnasta tuotteiden muokkauksen ja käsittelyn kautta valmiiden tuotteiden pakkaamiseen ja lähettämiseen. Työt alkavat kokeneemman henkilön opissa ja uusi tekijä perehdytetään tehtäviinsä.

Toivomme hakijalta työtä pelkäämätöntä asennetta ja halua oppia uutta. Kykenet työskentelemään niin yksin kuin ryhmässäkin, etkä pelkää liata käsiäsi tarpeen tullen. Arvostat tekemäsi työn laatua ja tavoittelet lopputulosta, joka täyttää asiakkaan vaatimukset yrityksen tuotteita kohtaan.

Eduksi katsomme aiemman kokemuksen esimerkiksi tuotanto- tai varastotöistä, mutta asenne- ja motivaatiotekijät korvaavat mahdollista kokemuksen puutetta. Vaativampaan kunnossapitoon on tehtaalla omat tekijänsä, mutta perusteet tuotantokoneiden kunnossapidollisesta puolesta yleisimpien vikatilanteiden osalta opetetaan myös koneen käyttäjälle. Näin ollen myös kokemus perustyökalujen käytöstä on ehdottomasti eduksi.

Tarjoamme sinulle rennon ja mukavan työskentely-ympäristön tiiviissä tuotantotiimissä. Kolmivuoron kierto on suunniteltu niin, että viikonloppusi olisivat tasamittaisia. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan hyvinkin pian.

Kiinnostuitko? Haethan paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Perttu Piispa numerosta 050 471 3321 tai sähköpostitse perttu.piispa@barona.fi.