(Removed from publishing)

Ala carte kokki, Holiday, Helsinki
StaffPoint

Original publication date 8.7.2019
Are you ready to start your Holiday?

Rentoa ruokaa ja mahtavia drinkkejä! Holiday Bar on Richard McCormickin ja Ville Relanderin ravintola, baari ja terassi Katajanokalla. Kausittain vaihtelevalta menulta Holiday Bar tarjoilee mereneläviä, modernia kasvisruokaa, freesejä drinkkejä, pehmistä ja kaupungin aurinkoisimman terassin.

Etsimme nyt ravintola Holidayn tiimiin ammattitaitoista ala carte kokkia työskentelemään ainakin syyskuun loppuun asti. Tämän jälkeen sinun on toki mahdollista jatkaa töitä muissa ravintoloissamme halutessasi. Tunteja tarjoamme kesäksi keskimäärin 90h/3vko ja meidän puolestamme olet tervetullut aloittamaan työt saman tien.Toivomme, että sinulla on jo kokemusta ala carte keittiöstä ja erityisesti lämpimän keittiön osaamista.

Also english speaking cooks are welcome! We hope you already have couple of years experience working in ala carte restaurants, especially on the warm side of the kitchen.


Edellytämme sinulta

- kokemusta ala carte kokin tehtävistä muutaman vuoden ajalta
- erityisesti keittiön lämpimän puolen hallintaa
- halukkuutta sitoutua ainakin syyskuun loppuun saakka keskimäärin 90h/3vko
- tehokasta otetta työskentelyyn ja kykyä toimia vilkkaassa ympäristössä


Tarjoamme sinulle

- ammattitaitoiset tiimikaverit
- laadukkaan ruokatuotteen ja rennon työilmapiirin
- hyvät takuutunnit ja mahdollisuuden jatkaa töitä myös syyskuun jälkeen
- työpaikan hyvällä sijainnilla Helsingin Katajanokalla
- monipuoliset henkilökuntaedut


Kiinnostuitko?

Onko Holiday sinun tuleva paikkasi? Lähetä huolellisesti täytetty hakemuksesi mahdollisimman pian sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja

Nea Nieminen
Rekrytointikonsultti, HoReCa Pääkaupunkiseutu
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 HELSINKI
043 826 8327|| nea.nieminen@staffpoint.fi|| www.staffpoint.fi