(Removed from publishing)

Aktiivinen myyntipäällikkö
RTK-Palvelu Oy

Original publication date 14.1.2019

Toimintamme kasvaessa vahvistamme myyntiorganisaatiotamme ja
etsimme RTK Palvelu Oy:lle aktiivista ja tuloshakuista 

MYYNTIPÄÄLLIKÖÄ palvelumyyntiin Hämeenlinna – Hyvinkää - Forssa -alueelle.

Oletko valmis soittamaan itsellesi tapaamisia? Osaatko kysyä kysymyksiä ja tärkeimpänä, osaatko kuunnella asiakkaan vastauksia? Tärkeimpänä, ymmärrätkö mikä ero on palvelutuotteen ominaisuuksilla ja sen hyödyillä asiakkaalle? Jos vastasit kyllä, saatat olla hakemamme myyntipäällikkö.

Tehtävässäsi kontaktoit aktiivisesti alueesi potentiaalisia asiakkuuksia, tavoitteenasi löytää heidän liiketoimintaansa tukevia ratkaisuja eri siivous- ja kiinteistöpalveluista. Työssäsi tapaat pääsääntöisesti PK-yritysten päättäjiä. Annamme sinulle vapauden työskennellä itsenäisesti sovituissa raameissa ja vastavuoroisesti odotamme sinulta vastuunkantamista omasta tekemisestäsi.

Kokemus alalta ei ole tärkein asia, kunhan asenteesi on oikea. Sinulla tulee olla halu oppia uutta ja kehittää itseäsi. Sinulla tulee olla vahvat näytöt onnistuneesta B-2-B myynnistä. Toivomme myös hyvää englanninkielen taitoa.

Jos olet ajatellut muutosta työelämääsi, tässä voi olla tilaisuutesi - ole ennakkoluuloton ja laita hakemuksesi tulemaan heti! Hakuaika on voimassa perjantaihin 25.1.2019 saakka!