(Removed from publishing)

Ajoneuvoyhdistelmänkuljettaja (Lavapörssi Oy) , Pertteli
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Original publication date 30.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Perttelissä sijaitsevalle Lavapörssi Oy:lle ajoneuvoyhdistelmänkuljettajaa. 

Lavapörssi on kuormalavojen kierrättämiseen erikoistunut yritys. Kuormalavojen materiaalien mukaan, ne uudelleen käytetään, jolloin hyötykäyttö kasvaa ja jätemäärät laskevat. 

Työtehtäväsi on hoitaa kuormalavojen kuljetukset asiakkaille ja takaisin tehtaalle. Asiakaspalvelu henkisyys loistaa sinusta, olethan käyntikorttina Lavapörssille. Ammattipätevyys ja digipiirturi sinulla on taskussa. Ajokortti luokitus CE. 

Työ on kokoaikainen ja vakituinen sekä alkaa aamulla aikaisin. Työpäivät 8-12h ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollista siirtyä yrityksen omille kirjoille. Työt alkavat joulukuussa / sopimuksen mukaan.

Oma auto on välttämätön työpaikan sijainnin vuoksi.

Palkkaus sopimuksen mukaan.

Tässä työssä asenne ratkaisee. Ahkera sekä oma-aloitteinen työntekijä on siis hakusessa, jota aidosti kiinnostaa kuljettajan työtehtävät. Voit olla kokenut kuski tai vasta valmistunut työuran aloittelija. Pääasia, että haluat työskennellä hyvässä tiimissä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi meille heti tänään ja kerro mahdollisimman tarkasti aiemmasta osaamisestasi, käytettävyydestäsi sekä mielenkiinnon kohteistasi. Tehtävä alkaa henkilöstönvuokrauksena, jonka jälkeen on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Sari Halme 050-4752050.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.