(Removed from publishing)

Ajoneuvomekaanikko Vaasaan
VMP Varamiespalvelu

Original publication date 14.1.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme Autokorjaamo Sahala Oy:lle ammattitaitoista ja kokenutta ajoneuvomekaanikkoa vakituiseen työsuhteeseen Vaasaan. Tehtäväsi on toimia monimerkkikorjaamon mekaanikkona. Työtehtävät ajoneuvomekaanikkona liittyvät monipuolisesti aina vianetsinnästä sähkötöihin, perushuoltoihin ja aina isompiin moottoriremontteihin.
Odotamme sinulta
Etsimme ammattilaista. Sinun tulee hallita monipuolisesti vanhojen ja uusien ajoneuvojen korjaustyöt ja vianetsintä. Itsenäinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut työote sekä kiinnostus alaa kohtaan. Työ edellyttää myös hyviä asiakaspalvelutaitoja ja huolellisia työtapoja.
Koulutus ja työkokemus
Alan koulutus katsotaan hakijalle eduksi. Hakijalta odotetaan aiempaa ja monipuolista kokemusta alalta.
Muut tiedot
Tarjoamme alan ammattilaiselle todella kilpailukykyisen palkan bonuksineen ja kokoaikatyön. Ammattitaitoiselle henkilölle tarjoamme myös mahdollisuuden lisäkouluttautua alallaan.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaa ”Ajoneuvomekaanikko Vaasaan” 10.2.2018 mennessä. Lisätietoja sähköpostitse mika.ylanko@vmp.fi tai puhelimitse 0449761121. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Vakituinen työsuhde
Lisätietoja
Mika Ylänkö, mika.ylanko@vmp.fi, 0449761121
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.02.2019 mennessä.