(Removed from publishing)

Ajoneuvoasentaja, Vallilan Takomo Oy (Helsinki)
Vallilan Takomo Oy

Original publication date 11.11.2019

Vallilan Takomo on ajoneuvojen jousi- ja alustakorjauksiin erikoistunut täyden palvelun jousitalo. Toimitamme tai asennamme jouset ja jousiratkaisut kaikkiin ajoneuvoihin ja perävaunuihin yli 70 vuoden kokemuksella. Jousitöiden lisäksi asennamme takalaitanostimet ja valmistamme metallikomponentteja teollisuuteen.

Etsimme Vallilan Takomolle ajoneuvoasentajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, josta on mahdollisuus jatkaa yrityksen vakituisena työntekijänä.

Työtehtäviin kuuluu ajoneuvoasennustöitä pääsääntöisesti raskaaseen ja kevyeeseen hyötyajoneuvokalustoon, mutta myös henkilöautoihin. Ajoneuvojen siirtämistä varten tarvitaan c-ajokorttia, mutta ammattipätevyyksiä ei vaadita. Työaika on maanantaista perjantaihin 7,5h/päivä kello 7-20 välisenä aikana. Työnteko tapahtuu joustavasti Pitäjänmäen ja Vuosaaren toimipaikoissamme.

Toivomme hakijoilta:
• soveltuvaa työkokemusta
• ajoneuvoasentajan perustutkintoa
• hyvää suomen kielen osaamista
• kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi arvostamme:
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• hyvää fyysistä kuntoa
• kykyä toimia ryhmässä

Tarjoamme sinulle työn vakaassa ja asiakkaiden arvostamassa pitkäaikaisessa perheyrityksessä. Pääset toimimaan osana ammattitaitoista ja kokenutta tiimiä. Työhön tarjotaan perehdytys ja asiantuntevat työntekijät ovat tarvittaessa tukenasi. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli kiinnostuit voit hakea paikkaa oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa itsestäsi, osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Anttony Lindolta p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15. Ei suoria yhteydenottoja Vallilan Takomo Oy:lle.