(Removed from publishing)

Ajojärjestelijä
Personalhuset Staffing Group

Original publication date 24.1.2019
Kuljetusliike Sajotrans Oy on Etelä-Suomessa toimiva luotettavasti ja monipuolisesti palveleva kuljetusliike, jonka palveluihin kuuluvat erilaiset kontti- ja perävaunukuljetukset. Hoidamme mm. ADR-kuljetuksia, kylmäkuljetuksia sekä sideloader-kuljetuksia. Toiminnan perustana ovat vankka osaaminen ja ajanmukainen kalusto.  


Haemme nyt asiakkaallemme kokoaikaista AJOJÄRJESTELIJÄÄ Mäntsälän toimistolle

Työssäsi vastaat itsenäisesti tilausten vastaanotosta, kirjaamisesta sekä kuljetusprosessin suunnittelusta, seurannasta ja raportoinnista. Satamakäytännöt, kuljettajavaatimukset sekä ajoaika- ja kuljetusmääräykset ovat sinulle tuttuja. Vastuullesi kuuluu myös kaluston huoltojen suunnittelu sekä tarvearviointi, ja toimit työnjohdollisena esimiehenä 15 kuljettajalle.

Työ vaatii aiempaa kokemusta kontti- ja perävaunukuljetuksista sekä tarkkuutta, hyviä asiakaspalvelu- ja kommunikointitaitoja ja loogista ajattelukykyä. Teet työtäsi taloudellisesti ajatellen ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Osaat tarvittaessa tehdä nopeitakin päätöksiä sekä muutoksia jo valmiisiin suunnitelmiin.

Sinulla on yrittäjämäinen työskentelytapa etkä pelkää ottaa vastuuta. IT-taitosi ovat hyvät, ja olet valmis oppimaan myös uutta. Suomen kielen taito on tehtävässä välttämätön, lisäksi tarvitset asiakaspalvelutilanteissa myös englannin kieltä. Koulutus logistiikka-alalta on eduksesi, mutta olet voinut hankkia osaamisesi myös aiemman työkokemuksesi kautta.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde solmitaan suoraan Sajotransin ja valitun henkilön välille. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Onko tämä sinun tuleva työpaikkasi? Lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta 10.2. mennessä ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi