(Removed from publishing)

Ajojärjestelijä asiakkaallemme Vantaalle
Adecco

Original publication date 10.7.2019

Etsimme nyt perinteikkäälle logistiikka-alan asiakkaallemme

 

AJOJÄRJESTELIJÄÄ

 

Vantaalle kokopäiväiseen ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tarve tehtävään on heti, ja valittu henkilö työllistyy Adeccon kautta vuokratyöntekijäksi tehtävään ensin 6kk ajaksi, jonka jälkeen työntekijä vakinaistuu suoraan asiakkaalle. Töitä tehdään tiiviissä 4 hengen tiimissä Vantaalla, työaikojen ollessa arkisin klo 7 - 18 välillä.

 

Ajojärjestelijä vastaa tehtävässä oman alueensa päivittäisestä jakelukuljetusten resursoinnista olemassa olevan kaluston puitteissa. Tehtävässä toimitaan tiiviisti yhteistyössä sekä tiimin jäsenten, asiakkaiden että kuljettajien kanssa. Ajojärjestelijä huolehtii päivittäisten tehtävien organisoinnista, ennakoinnista sekä priorisoinnista niin, että asiakaslupaukset saadaan täytettyä. Osana tehtävää ovat myös yrityksen tietojärjestelmien sekä prosessien kehittäminen.

 

Etsimme tehtävään henkilöä, joka nauttii asiakasrajapinnassa työskentelystä ja ongelmien ratkomisesta. Tehtävässä hyödyksi ovat myös hyvät IT- taidot, järjestelmällinen työskentelytapa sekä positiivinen asenne. Tehtävässä voi hetkittäin olla myös kiire, joten paineensietokykyä on hyvä olla. Sopivalla henkilöllä tehtävään tulisi olla jo jonkun verran kokemusta kuljetus- tai logistiikka-alan tehtävistä. Kokemus ajojärjestelystä tai kuljetusten järjestämisestä katsotaan eduksi.

 

Tarjolla on pitkäaikainen, monipuolinen sekä sopivasti haastava tehtävä perinteikkäässä logistiikka-alan yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti sekä saada muiden ammattilaisten tukea tehtävään. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin lähetä hakemus joko sivuillamme www.adecco.fi, tai minulle suoraan sähköpostiin juhani.aikas@adecco.fi. Muista laittaa mukaan CV sekä palkkatoiveesi tähän tehtävään. Ei kannata hukata aikaa, sillä paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löytynyt.