(Removed from publishing)

Ajanvaraajia Helsinkiin (Kesätyö)
Henkilöstöpalvelu HIRMU

Original publication date 15.3.2019

HIRMU etsii nyt asiakasyritykselleen ajanvaraajia kesätöihin Helsinkiin.

HIRMU rakentaa uudenlaista asiakashankinta- ja ajanvaraajatiimiä, joka tarjoaa loistavan työmahdollisuuden reippaille ja sanavalmiille työHIRMUille (eli ahkerille työntekijöille).

Tarkoituksena ei ole, että myyt asiakkaalle ajanvarauksen yhteydessä vielä tuotteita/palveluita. Puhelun aikana sinun kuitenkin osata tunnistaa potentiaalinen asiakas ja sopia tapaamisia asiakasyritystemme edustajien kalenteriin. Asiakasyrityksemme ovat esimerkiksi rakennusalan, siivousalan, kauneus- ja hyvinvointialan jne. toimijoita, joiden edustajille pääset buukkaamaan tapaamisaikoja. Ajanvarauksen ja asiakashankinnan työtehtävät tarjoavat sinulle takuulla mielenkiintoisia projekteja, joissa varaat asiakastapaamisia eri toimialoille. 

Mukavaa ja myynnillistä työtä tarjolla, jossa pääset kehittymään asiakashankinnan ja buukkaustyön ammattilaiseksi yhdessä energisen tiimin kanssa. Työmahdollisuuksia tarjoamme sinulle ma-pe sekä lisäksi halutessasi lauantaisin.

Työtehtävässä onnistut HIRMUhyvin, jos:
-Olet sosiaalinen ja sanavalmis kaveri
-Olet energinen ja iloinen persoona, joka haluaa aina kehittyä lisää
-Olet nopea oppimaan ja oivaltamaan uusia asiakokonaisuuksia
-Haluat kehittyä ajanvarauksen ja asiakashankinnan ammattilaiseksi

Työtehtävä tarjoaa sinulle:
-Motivoivan palkkauksen, joka kasvaa tulostesi mukaan
-Mielenkiintoiset ja vaihtelevat projektit
-Palkitsevat myyntikilpailut ja virkistysreissut työtiimin kanssa
-Viihtyisät työtilat kaupunkien keskustoissa

Kesätyö jakso on noin 2-3kk pituinen (tarkemmat alkamis- sekä päättymispäivämäärät ovat sovittavissa), työ on kokopäiväsitä. Tarjoamme myös mahdollisuuden aloittaa työt jo keväällä osa-aikaisesti.

Hae tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa https://hirmu.teamtailor.com/departments/kesatyo tai sähköpostitse lähettämällä avoinhakemus sekä CV ositteeseen rekry@hirmu.fi otsikolla kesätyö.

Hae mahdollisimman pian sillä paikat täyttyvät heti sopivien hakijoiden löydyttyä!