(Removed from publishing)

Accounts Payable Specialist, Neste (Porvoo)
Academic Work

Original publication date 2.12.2019
Haemme asiakasyrityksellemme itsenäistä ja oma-aloitteista henkilöä ostoreskontran hoitajan tehtäviin. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itseäsi ja vahvistamaan Porvoossa työskentelevää kirjanpidon tiimiä. Jos sinulla on jo hieman kirjanpidon tuntemusta ja sinua kiinnostavat kansainvälisessä yrityksessä työskentelyn mahdollisuudet ja edut, niin hae jo tänään!
KUVAUS
Tarjoamme:


* Vastuullisen ja monipuolisen työtehtävän.
* Mahdollisuuden kerryttää haluttua kokemusta suuressa, kansainvälisesti tunnetussa ja arvostetussa yrityksessä.


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Ostolaskujen ja toimittajatilien hallinta, sekä kauden sulkuun liittyvät tehtävät.
* Toimittajakyselyiden teko ja tilintarkastusmateriaalien valmistelu.
* Sisäisistä kontrolleista ja tarkistuksista vastaaminen.
* Kehitystyö ja automaatiomahdollisuuksien tunnistaminen.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva koulutustausta (esim. KTM/tradenomi)
* Kokemusta kirjanpidosta
* SAP-osaamista
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Etsimämme henkilö on:


* Itsenäinen
* Oma-aloitteinen
* Hyvät kommunikaatiotaidot omaava


Muuta tietoa:


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: Syyskuun 2020 loppuun asti
* Sijainti: Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste{target="_blank"} tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.