(Removed from publishing)

Accounts Assistant, kokoaikainen, Hitachi High-Tech Analytical Science Oy, Espoo
Hitachi High-Tech Analytical Science Finland Oy

Original publication date 19.11.2019
Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme nyt asiakasyrityksellemme Hitachi High-Tech Analytical Science Oy:lle Accounts Assistantia kolmen kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Perkkaalle Espooseen. Tehtävässä pääset työskentelemään osana talouden tiimiä ja avustamaan monissa eri taloushallinnon ja laskentatoimen tehtävissä. Accounts Assistantin työtehtäviin kuuluvat muun muassa ostolaskujen käsittely, erilaiset ostoreskontran tehtävät sekä henkilöstön matkakustannusten valmistelu. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Hitachi High-Tech Analytical Science is a former Oxford Instruments company that recently joined Hitachi High-Tech through business acquisition.  We provide materials identification and/or thickness gauging analysis instrumentation to industrial customers with diverse needs. Our products are used by most of the world’s major international companies and leading research institutes for industrial analysis and quality control. Hitachi High-Tech is an international company with an annual turnover of 644 545 M JPY.
https://hha.hitachi-hightech.com/en/

Pääasialliset työtehtävät
  • avustavat taloushallinnon ja laskentatoimen tehtävät
  • ostolaskujen käsittely
  • henkilöstön matkakustannusten valmistelu
Odotamme sinulta
  • Soveltuvia loppuvaiheen opintoja tai tutkintoa, esimerkiksi tradenomi/KTK/KTM
  • Positiivista, joustavaa ja itseohjautuvaa asennetta sekä hyviä tiimityötaitoja
  • Järjestelmällistä, tarkkaa ja aktiivista työskentelyotetta
  • Sujuvaa MS Office –osaamista (erityisesti Excel) ja kykyä oppia erilaisia järjestelmiä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen ja uuden oppimiseen työn ohessa, mukavan työympäristön sekä asiantuntevien kollegoiden tuen.

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.12.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Hanni Lehmusvirta (hanni.lehmusvirta@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.