(Removed from publishing)

Accounting Manager / Laskentapäällikkö
Eltel Networks

Original publication date 7.12.2018

Eltel on johtava eurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja. Toiminta jakaantuu kolmeen segmenttiin: Power, Communication ja Other services. Toiminta-alueina ovat Pohjoismaat, Puola ja Saksa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä uskollinen, kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa.

Eltelin palveluksessa työskentelee noin 8000 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,3 miljardia euroa tilikaudella 2017. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa helmikuusta 2015 lähtien.

Lisätietoja Eltelistä saat Eltelin konsernin sivuilta www.eltelgroup.com

Eltel Suomen organisaatioon haussa on nyt

Accounting Manager / Laskentapäällikkö

vastaamaan Suomen ulkoisen laskennan palveluista. Accounting Managerina/Laskentapäällikkönä toimit maayhtiön laskentatiimin esimiehenä ja vastaat Suomen maayhtiöiden kirjanpidon ja tilinpäätösten oikeellisuudesta.

Eltelillä on Puolassa maiden yhteinen Shared Service Center ja yhteistyön sujuvuuden sekä toimintatapojen kehittäminen Suomen ja Puolan SSC:n välillä ovat oleellinen osa toimenkuvaasi. Lisäksi tehtävään kuuluu sisäisten asiakkaiden aktiivinen ohjeistaminen ja neuvominen sekä yhteistyö ulkoisten sidosryhmien, kuten järjestelmätoimittajien ja viranomaistahojen kanssa. Tehtävässäsi osallistut myös lakisääteisen raportoinnin, tilinpäätöksen ja kvartaaliraportoinnin toteutukseen. Raportoit Suomen talousjohtajalle ja työpaikan sijainti on Espoon toimipisteessä.

Tehtävässä menestyäksesi omaat vankan kirjanpidon ja laskennan ammattitaidon sekä tehtävään soveltuvan koulutuksen (esimerkiksi tradenomi tai KTM). Lisäksi sinulla tulee olla vähintään 5 vuoden kokemus monipuolisista kirjanpidon tehtävistä, kuten lainsäädännöstä, viranomaisohjeista ja -säännöksistä. Aiempi kokemus ulkoistetun tai eri toimipisteissä toimivan kirjanpitotiimin kanssa toimimisesta ohjaavassa roolissa katsotaan merkittäväksi eduksi. Lisäksi eduksesi katsotaan, mikäli olet toiminut aiemmin palvelu- tai projektiliiketoiminnassa tai mikäli käytössämme olevat toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmät (IFS / Qlickview) ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Henkilönä olet oma-aloitteinen ja valmis kantamaan vastuuta! Lisäksi omaat hyvät vuorovaikutus- sekä johtamistaidot, ja haluat kehittää asioita eteenpäin yhdessä muiden kanssa.

Eltelillä saat mukavien työkavereiden lisäksi kilpailukykyisen palkan, sekä haastavan ja monipuolisen työn. Eltel tarjoaa kansainvälisen, draivikkaan ja yrittäjähenkisen työympäristön, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet.

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/2SzhPpk.

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.