(Removed from publishing)

Accounting Assistant, Helsinki ja Turku
Newsec

Original publication date 11.1.2019

Kiikarissa kiinteistöalan näköalapaikka? Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään lähes 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa ja kehittämään osaamistasi. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Haemme nyt vahvistusta taloushallinnon asiantuntevaan tiimiin. Olemme kasvaneet voimakkaasti ja kasvun tueksi etsimme nyt lisää oma-aloitteisia ja osaavia tiimipelaajia taloushallintoon. Mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti ja kannustamme itsensä kehittämiseen. Tarjoamme erinomaisen näköalapaikan kiinteistösijoitusalalla sekä dynaamisen, asiantuntevan ja rennon työyhteisön, jossa tukenasi ovat mukavat ja osaavat kollegat.

Tehtävä on kokopäiväinen ja haemme vahvistusta sekä Helsingin että Turun toimipisteisiin.

Accounting Assistant (avustava kirjanpitäjä) – tehtävässä toimit arvojemme mukaisesti:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa taloushallinnon tiimiä. Vastaat asiakkuuksien osa-kirjanpidoista esim. ostoreskontrasta osana asiakkuustiimiämme. Työ edellyttää tiimityötaitoa, halua palvella asiakkaita sekä halua kehittyä ja oppia uutta.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka, sekä osaat priorisoida työtehtäviä ajoittaisessa kiireessäkin. Sinulla on perusosaaminen ostoreskontran hoitamisesta, ostolaskuihin liittyvistä arvonlisäveroasioista, kirjanpidon tiliöinneistä ja niiden vaikutuksesta yhtiön tulokseen. Sinulla on aikaisempaa kokemusta ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä. Suomen kielen lisäksi kommunikoit myös englannin kielellä. Arvostamme aiempaa kokemusta kiinteistöalalta, mutta se ei ole välttämätöntä.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään omaa toimintaasi ja yhteistyötä eri tiimien välillä.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme asiakkaittemme laskujen ja kirjanpidon aineiston käsittelyssä ja olet asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa.


Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa Director, Financial Administration Yvonne Stenman sähköpostitse: yvonne.stenman@newsec.fi

Hae tehtävää 25.1.2019 mennessä.
Toimithan nopeasti sillä hakemuksia käsitellään heti niiden saavuttua.