(Removed from publishing)

Account Manager
BE WTR Oy

Original publication date 2.10.2019

Myyntitiimimme kasvaa ja etsimme nyt aktiivista Account Manageria pääkaupunkiseudulle
 

Tehtävänkuva:

Account Managerina työskentelet osana motivoitunutta ja energistä 12 hengen tiimiä, tyylikkäissä toimitiloissa Helsingin Sörnäisissä. Tehtäväsi on ratkaisukeskeinen palvelumyynti pääkaupunkiseudulla, joka koostuu aktiivisesta uusasiakashankinnasta, sekä myöhemmin olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta. BE WTR -vesikonseptin palveluntarjoajana pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään täysin uutta lanseerattavaa brändiä ja vaikuttamaan sen menestykseen Suomen markkinalla. Palvelet yritysasiakkaita niin toimisto- kuin horeca-sektoreilla ja varmistat tuotteen avulla, että myös heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä nyt sekä tulevaisuudessa. Myyntikulmana BE WTR -vesikonseptissa on työhyvinvoinnin parantaminen ja ympäristöystävällisen vesiratkaisun tarjoaminen - asiakkaasi saavat parempaa vettä ilman pullojen kuljetuksia tai jätteiden syntymistä. Sovit itsenäisesti tapaamisia ja toimit yhteyshenkilönä asiakkaan hankintavastaavalle. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten asentajien kanssa, jotka huolehtivat mm. asiakkaalle myydyn palvelutuotteen käyttöönotosta. Työssäsi pääset näyttämään kykysi ja kehittymään entisestään myynnin ammattilaisena.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo aiempaa kokemusta myyntityöstä. Tuot mukanasi tiedonjanoa, hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntihenkisen asenteen. Olet tiimipelaaja, sinulla on sosiaalista pelisilmää ja proaktiivinen työskentelyote. Nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Haluat työskennellä yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja onnistumisista palkitaan. Tehtävässä menestymiseen saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:

- Uuden ja merkityksellisen brändin myytäväksesi
- Vakituisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Kattavan perehdytyksen ja mukavat kollegat
- Modernit työkalut työssä menestymiseen
- Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen
- Ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- Vapaan autoedun

Odotamme sinulta:

- Tuloksentekijän asennetta ja aiempaa kokemusta myyntityöstä
- Tiimityöskentelytaitoja
- Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
- Ratkaisukeskeistä asennetta, sosiaalista pelisilmää ja myynninnälkää
- Liikkumisvalmiutta Suomessa, pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella

Työsuhde on vakituinen ja alkaa tammikuussa 2020.
 

Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 16.10.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola, puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.