(Removed from publishing)

Account Manager
BE WTR Oy

Original publication date 30.7.2019

Myyntitiimimme kasvaa ja etsimme nyt Account Manageria pääkaupunkiseudulle

Tehtävänkuva:

Account Managerina työskentelet osana motivoitunutta ja energistä 12 hengen tiimiä, tyylikkäissä toimitiloissamme Helsingin Sörnäisissä. Tehtäväsi on ratkaisukeskeinen palvelumyynti pääkaupunkiseudulla, joka koostuu pääosin aktiivisesta uusasiakashankinnasta, sekä myöhemmin olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta. BE WTR -vesikonseptin palveluntarjoajana pääset mukaan rakentamaan ja kehittämään täysin uutta lanseerattavaa brändiä ja vaikuttamaan sen menestykseen Suomen markkinalla. Palvelet yritysasiakkaita niin toimisto- kuin horeca-sektoreilla ja varmistat tuotteen avulla, että myös heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä nyt sekä tulevaisuudessa. Myyntikulmana BE WTR -vesikonseptissa on työhyvinvoinnin parantaminen ja ympäristöystävällisen vesiratkaisun tarjoaminen - asiakkaasi saavat parempaa vettä ilman pullojen kuljetuksia tai jätteiden syntymistä.  Sovit itsenäisesti tapaamisia ja toimit yhteyshenkilönä asiakkaan hankintavastaavalle. Työskentelet sujuvasti yhteistyössä myös yrityksen sisäisten sidosryhmien, kuten asentajien kanssa, jotka huolehtivat mm. asiakkaalle myydyn palvelutuotteen käyttöönotosta. Työssäsi pääset näyttämään kykysi ja kehittymään myynnin ammattilaisena.

Yleistä:

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on jo aiempaa kokemusta myyntityöstä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta yritysmyynnistä, kunhan tuot mukanasi tiedonjanoa, hyvät vuorovaikutustaidot ja myyntihenkisen asenteen. Olet tiimipelaaja, sinulla on sosiaalista pelisilmää ja proaktiivinen työskentelyote. Nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Haluat työskennellä yrityksessä, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja onnistumisista palkitaan. Tehtävässä menestymiseen saat kattavan alkuperehdytyksen ja asiantuntevan tiimin tuen. Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:

- Uuden ja merkityksellisen brändin myytäväksesi
- Vakituisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Kattavan perehdytyksen ja mukavat kollegat
- Modernit työkalut työssä menestymiseen
- Kilpailukykyisen yhdistelmäpalkkauksen
- Ammattitaitoisen tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- Vapaan autoedun

Odotamme sinulta:

- Tuloksentekijän asennetta sekä halua kehittyä myyntityössä
- Tiimityöskentelytaitoja
- Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
- Ratkaisukeskeisestä asennetta
- Liikkumisvalmiutta Suomessa, pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella


Haku:

Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa http://www.empore.fi/tyopaikat 12.8.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Sami Nykänen, puh. 040 156 3663 tai sähköpostitse sami.nykanen@empore.fi.