(Removed from publishing)

Account Manager IMI Precision Engineering/Norgren Finland Oy
Adecco

Original publication date 7.3.2019Työn kuvaus:
  IMI Precision Engineering/IMI Norgren on maailman johtavia yrityksiä liikeen- ja nesteenhallintateknologian alalla. Siellä, missä tarkkuus, nopeus ja tekninen luotettavuus ratkaisevat, toimitamme ainutlaatuisia ratkaisuja asiakkaidemme laitteiden tuottavuuden ja tehokkuuden optimoimiseen.
Yrityksemme tavoitteena on 

ymmärtää   asiakkaidemme kohtaamat haasteet. 

Yhdistämme   kokemuksemme, asiantuntemuk semme ja tuotteemme 

toimittaaksemme   poikkeuksellisia ratkaisuja ja tehostettua tuottavuutta asiakkaidemme tarpeisiin. Näin 

optimoimme  asiakkaidemme järjestelmien suorituskykyä. Kutsumme tätä 

Engineering GREAT   ja toimitamme sitä asiakkaillemme maailmanluokan tuoteportfolion, tiiviin kumppanuuden ja ongelmanratkaisukyvyn yhdistelmänä globaalin tukiverkostomme tukemana, joka varmistaa luotettavan paikallisen toimituksen - ympäri maailman.
Osana IMI plc:tä kattaa myynti- ja palveluverkostomme 50 maata, kuin myös tuotantomme USA:ssa, Saksassa, Kiinassa, Iso-Britanniassa, Sveitsissä, T š ekin tasavallassa, Meksikossa ja Brasiliassa. Näitä toimintoja tukevat globaali teknisten asiantuntijoiden tiimimme, numeerisen virtaustekniikan suunnittelu sekä tutkimus- ja kehitystestauksen laitokset. Palveluksessamme on ryhmä omistautuneita insinöörejä, asiantuntijoita sekä avainasiakaspäälliköitä, jotka kaikki tarjoavat erinomaista palvelua asiakkaillemme. Vuotuinen likevaihtomme on yli 2 miljardia euroa ja työllistamme maailmanlaajuisesti 10 000 henkilöä.
 
Haemme nyt Suomen myyntitiimiimme ACCOUNT MANAGERIA
 
Account Managerina päätehtäväsi on asiakassovellettujen pneumatiikkajärjestelmien ja -komponenttien myynti valituille OEM-laitevalmistaja-asiakkaille Suomessa. Tehtävässä teet aktiivista uusasiakashankintaa eri teollisuussektoreilla ja kasvatat asiakkuussalkkuasi järjestelmällisesti. Tulet saamaan myös valmiita asiakkuuksia hoidettavaksesi, joiden myynnin kehitys on vastuullasi. Asiakaskohderyhmäsi on pääsääntöisesti yritykset, jotka toimivat koneenrakennuksen parissa. Työskentelet suomalaisessa organisaatiossa, jonka lisäksi pääset mukaan kansainväliseen joukkueeseen, jossa teet tiivistä yhteistyötä asiakaspalveluosaston, pohjoismaisten kollegoiden ja eurooppalaisten tehtaidemme kanssa. Suomen toimipisteemme sijaitsee Vantaalla, mutta tehtävää pystyt hoitamaan kotikonttorista käsin, ensisijaisesti Pirkanmaan tai Keski-Suomen alueelta.
 
Odotamme sinulta kokemusta teknisten ratkaisuiden myynnistä ja kiinnostusta tekniikkaan. Eduksesi katsomme aiemman tuntemuksesi koneenrakennuksen, paperiteollisuuden ja prosessiteollisuuden parista. Sinulla on vähintään perustason tekninen koulutus. Olet tuloshakuinen, itsenäiseen työskentelyyn pystyvä ja nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Haluat oppia uutta ja kehittää jatkuvasti osaamistasi.
 
Tehtävässä menestyminen vaatii matkustushalukkuutta, koska asiakkaat sijaitsevat eripuolella Suomea. Tarvitset englannin kieltä sisäisissä koulutuksissa ja asioinnissa tehtaidemme kanssa.
 
Tarjoamme sinulle myyntitehtävän, jossa pääset oppimaan ja kehittymään. Saat tiimin vahvan tuen ja mahdollisuuden kehittyä omalla urallasi.
 
Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi 19.3. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Tekninen myyjä


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere