Aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Original publication date 19.11.2019

Oletko aktiivista ja liikkuvaa työtä etsivä aamuvirkku? Ovatko joustavuus sekä tarkkuus parhaita ominaisuuksiasi?

 

Jos kuulostaa tutulta, pidä silmät tarkkana, sillä haemme nyt siivoustiimiimme reipasta

 

AAMUSIIVOOJAA

 

vakituiseen osa-aikatyöhön Rovaniemelle. Etsimme omatoimista siivoojaa pitämään huolta kahden asiakaskohteemme myymälätilojen puhtaudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Kohteissa aherretaan maanantaista torstaihin klo 5:00 alkaen ja perjantaisin klo 4:15 alkaen, joten aamuvirkun ominaisuus on ehdoton plussa! Työpäivä päättyy päivästä riippuen klo 10:30 - 12:15 välillä. 

 

Aikaisempi siivouskokemus tai alan koulutus nähdään plussana, mutta ennen kaikkea arvostamme reipasta työskentelyotetta sekä halua kehittyä. Odotamme hakijalta myös luotettavuutta, tarkkuutta sekä itseohjautuneisuutta. Työn liikkuvuuden takia hakijalta vaaditaan myös B-luokan ajokortti.

 

Me puolestamme tarjoamme sinulle vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin saakka. Olet myös enemmän kuin tervetullut rakentamaan uraa ketterään kiertotalousfirmaamme!

  

Oletko etsimämme henkilö? Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä jättämällä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.

 

Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä nettisivujemme lisäksi osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että varsinaiset hakemukset otamme vastaan ainoastaan rekryjärjestelmämme kautta.

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1317412
  • Area of expertise: Real estate
  • Employment: Permanent employment
  • Type of job: Part-time
  • Application period ends: 15.12.2019
  • Application submission address: Website
  • Contact person: L&T L&T (offre31765053.9860 (a) lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com)
  • Telephone: 35810636111
  • Location: Rovaniemi