A la carte- ja baaritarjoilijoita, Hullu Poro Oy, Levi
Hullu Poro Oy

Original publication date 1.8.2019

Pian on aika siirtää katseet taas ensi talvikauteen 2019-2020. Mietitkö tulevaisuudessa puolen vuoden tuulahdusta tai muutaman kuukauden pyrähdystä toiselle paikkakunnalle? Haluaisitko lisää kokemusta alalta, ehkäpä erilaisesta miljööstä, talvisista Lapin tunturimaisemista?

Etsimme tulevaan talvisesonkiin Hotelli Hulluun Poron useisiin ravintoloihin TARJOILIJOITA BAARIIN SEKÄ A LA CARTE PUOLELLE. Pääset töihin aidosti kansainväliseen ympäristöön, sillä valtaosa asiakkaista ja moni työkaverikin puhuu äidinkielenään aivan muuta kieltä kuin suomea. Englanninkielen taito onkin tässä tehtävässä ihan ehdoton juttu ja muu kielitaito on pelkkää plussaa. Missä ikinä nyt työskenteletkään, täältä saat mielettömän hyvää työkokemusta!

Mitä osaat ja mitä haluaisit osata? Millainen persoona olet ja minkälaiseen tiimiin haluaisit / soveltuisit töihin? Tunnetko kotoisaksi olosi osaavana baarityöntekijänä ja vai nautitko kenties a la carte tarjoilijan työstä? Hullulta Porolta löytyy lisäksi Tonttulan Elämyskylä Könkäällä, jonne on mahdollisuus päästä tonttuilemaan ainakin joulukuun ajaksi, voisiko se olla sinun juttusi? Kerro meille taustasi, niin pystymme etsimään sinulle sopivan työpaikan.

Takaamme, että työ tulee olemaan toiminnantäyteistä, joten oma-aloitteisuus, tiimityötaidot, tehokkuus ja kyky työskennellä kiireessä ovat avain tehtävässä onnistumiseen. Otamme avosylin vastaan sekä kokeneet konkarit että tuoreemmatkin tekijät, sillä tiimissä asenne ratkaisee! Tärkeintä on, että sinulta löytyy rohkeutta ja innovatiivisuutta hypätä kelkkaan mukaan.

Tarjoamme sinulle vaihtelevia työpäiviä ja vauhdikasta menoa. Palkkaus vähintään TES:in mukaan kokemusvuodet huomioiden. Työt alkavat marraskuussa (21.11.) ja kestävät huhtikuun loppuun saakka. Vaatimuksena työhön lisäksi hygienia- ja alkoholipassi. Liitäthän työ- ja koulutodistukset hakemukseesi, niin pääsemme paremmin jyvälle osaamisestasi.

Mikäli sinulla ei ole asuntoa, niin se järjestyy asiaskasyrityksemme kautta. Majoitus on maksullinen kimppa-asunto kävelymatkan päässä työpaikalta (max 2km), kuukausivuokra noin 200-300eur.

Päästäksesi mukaan, on sinun annettava kuulua itsestäsi. Laitahan meille hakemusta tulemaan oheisen hakulinkin kautta. Teemme haastatteluja ja päätöksiä jo hakuaikana, kuulemisiin!

Apply for this job

Lähetä ilmoitus kaverille

Additional information

  • Ad number: 1287439
  • Area of expertise: Hotel and catering business
  • Employment: Fixed-term employment
  • Type of job: Full-time
  • Application period ends: 30.9.2019
  • Application submission address: Website
  • Contact person: (suvi.willstrom (a) barona.fi)
  • Telephone: 050 4426912
  • Location: Kittilä