(Removed from publishing)

2 Projekti-Insinööriä Nesteelle
Academic Work

Original publication date 5.12.2019
"Menestyksemme alkaa sinusta."

Etsimme kahta rohkeaa ja järjestelmällistä, hands-on asenteella varustettua projekti-insinööriä asiakasyritykseemme Nesteelle kunnossapidon projekteihin! Jos sinulla on aiempaa kokemusta prosessiteollisuudesta tai kunnossapidosta, tässä on tehtävä sinua varten. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjesssa.
KUVAUS
Tässä tehtävässä työskennellään tuotannon omaisuudenhallinnassa kahdessa kunnossapidon projektissa, jotka liittyvät teknisten spesifikaatioiden ja turvallisuuskriittisten laitteiden hallintaan ja kehitykseen. Tehtävässä yhdistyy toimisto- ja kenttätyöskentely, ja vuorovaikutustaidot erilaisten sidosryhmien kanssa korostuvat. Pääset myös ajoittain matkustamaan ympäri Suomea, sillä projektit kattavat kaikki Suomen toiminnot jalostamoista ja satamista aina rannikkoterminaaleihin.

Tarjoamme


* Tilaisuuden työskennellä ja kehittyä kansainvälisessä ympäristössä ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä!


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Olemassa olevien laitteiden kartoitus kunnossapitojärjestelmistä
* Laitetyyppien ja parametrien määrittäminen
* Tietojen tunnistaminen ja hakeminen järjestelmistä tai kentältä
* Puuttuvien laitteiden nimeäminen
* Piirustuksien selvitystyö, päivitys ja vienti järjestelmään

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva tekniikan koulutustausta (kone-, automaatio-, prosessi-, kunnossapitotekniikka)
* Aiempaa kokemusta kunnossapidosta tai prosessiteollisuudesta
* Hyvät vuorovaikutustaidot erilaisten sidosryhmien kanssa
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Rohkea
* Järjestelmällinen
* Joustava
* Vuorovaikutustaitoinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2020
* Kesto: Määräaikainen 12kk
* Sijainti: Kilpilahti, Porvoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Maailma on jatkuvassa liikkeessä - ihmiset ja tavarat liikkuvat pitkiä matkoja. Neste{target="_blank"} tarjoaa puhtaamman liikenteen ratkaisuja, jotka tuovat ihmisille liikkumisen iloa vähentäen samalla sen ympäristövaikutuksia. Tuotamme kaikkia tärkeimpiä öljytuotteita, ja olemme maailman johtava uusiutuvista raaka-aineista valmistetun dieselin toimittaja. Meillä on myös Itämeren alueella toimiva asemaverkosto. Työllistämme noin 5 000 työntekijää yhteensä 15 maassa. Nesteellä sinulla on mahdollisuus ratkaista merkityksellisiä haasteita ja työskennellä muiden alan huippujen kanssa. Kehittymismahdollisuudet ovat monipuoliset ja kansainvälisyys näkyy arjessamme. Koska työ ei ole koko elämä, huolehdimme siitä, että sinulla riittää myös vapaa-aikaa.