(Removed from publishing)

15 tulevaa digimarkkinoinnin ja digitaalisen myynnin osaajaa!
Useita työnantajia (Häme)

Original publication date 18.12.2019

Tähtäätkö monipuolisiin digimarkkinoinnin tehtäviin? Tai haluaisitko oppia hyödyntämään digitaalisia kanavia myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä? Oletko kenties diginatiivi, jolle somekanavat ovat arjen harrastus? Vai kokeneempi osaaja, joka ymmärtää markkinoinnin ja myynnin merkityksen liiketoiminnan kulmakivenä?

Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuutesi työllistyä ja kehittää osaamistasi!

Digitaalisuus on tuonut muutoksia markkinoinnin ja myynnin prosesseihin ja tätä myötä myös yritysten vaatimukset osaamiselle muuttuvat nopeaan tahtiin. Tavoitteenamme on auttaa työnhakijoita kehittämään osaamistaan vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja samalla auttaa yrityksiä löytämään uutta osaamista.

Koulutamme nyt 15 uutta digimarkkinoinnin tai digitaalisen myynnin/asiakkuudenhallinnan osaajaa eri toimialojen yrityksille rekrytoivan Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C. -koulutusohjelman kautta. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään käytännön digimarkkinoinnin parissa tai digiosaamista vaativissa myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä. Ohjelman tavoitteena on työpaikka ja olemmekin auttaneet työnhakijoita uusiin tehtäviin Hämeessä jo vuodesta 2012!

Yritykset etsivät uusia osaajia

TalentGate auttaa sinua löytämään uuden työpaikan asiakasyritystensä joukosta. Useat yritykset pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin hakevat itselleen sopivaa henkilöä työskentelemään mm. some- ja digimarkkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja viestinnän, asiakkuudenhallinnan sekä digitaalisten ratkaisujen myynnin parissa. Kuusi kuukautta kestävä ohjelma sisältää sekä yritystyöskentelyä, että asiantuntijakoulutusta mm. digitaalisen markkinoinnin ja myynnin teemoista. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

Järjestämme avoimet infotilaisuudet, johon olet tervetullut kuulemaan lisää rekrytoivista yrityksistä ja ajankohtaisista koulutusteemoistamme (ei tarvitse ilmoittautua):

Lahden TE-toimistossa: keskiviikko 8.1.2020 klo 10-12 (osoite Kirkkokatu 12)

Hämeenlinnan TE-toimistossa: perjantai 10.1.2020 klo 10-12 (osoite Saaristenkatu 3, alakerta).

 

 Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja olet hankkinut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla joko hiljattain valmistunut, kokeneempi osaaja tai perehtynyt digitaalisuuteen esimerkiksi harrastusten kautta – tärkeintä on vahva halu kehittää osaamistasi!

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen / lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Hae heti!

Hakuaika päättyy 17.1.2020, mutta haethan ohjelmaan heti, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn välittömästi.

  1. Täytä tietosi TalentGaten järjestelmään osoitteessa www.talentgate.fi/hamedigital
  2. TalentGate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
  3. Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

 

Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Aloittaminen on mahdollista joustavasti tammi-helmikuun aikana.

Lisätietoja saat TalentGaten asiakaspalvelunumerosta 010 231 6922, nettisivuilta osoitteesta www.talentgate.fi/hamedigital tai voit olla suoraan yhteydessä Hanne Saloon (050 433 5120, hanne.salo@talentgate.fi  ).

 

Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.