(Removed from publishing)

12 tulevaisuuden digitaalisen taloushallinnon taitajaa Itä-Suomeen
Saranen Consulting Oy

Original publication date 23.9.2019

Haluamme auttaa sinut ja 11 muuta tulevaa talous-, palkka- tai henkilöstöhallinnon huippuasiantuntijaa nousukiitoon urallasi.

Saat asiantuntevaa koulutusta digitalisoituvasta taloushallinnosta ja pääset heti töihin. Toimi nyt ja hae DigiTalous Akatemiaan 6.10. mennessä.

Näetkö itsesi tulevaisuudessa digitaalisen talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtävässä Mikkelissä, Pieksämäellä, Lappeenrannassa, Kotkassa, Kouvolassa, Joensuussa tai Kuopiossa? Näiden kaupunkien ja lähikuntien yritykset rekrytoivat nyt uusia ennakkoluulottomia ja konsultatiivisia digitaalisen taloushallinnon tekijöitä!

Haussa on erityisesti kehittymishaluisia ja nälkäisiä kandidaatteja junior-tason talous- ja palkkahallinnon rooleihin:

 • avustava kirjanpitäjä
 • junior controller
 • reskontranhoitaja
 • talousassistentti
 • palkka-asiantuntija/ palkanlaskija
 • HR-koordinaattori
 • järjestelmä-/sovellustukihenkilö
 • junior sovelluskonsultti

Jo yli 300 työntekijää ympäri Suomen on rekrytoitu taloushallinnon koulutusohjelmiemme kautta, joten tämä voi olla sinullekin väylä toivomaasi työpaikkaan.

Taloushallinto muuttuu nyt nopeasti digitalisaation ja asiakaspalvelun uusien haasteiden myötä. Alalle kaivataan muutoksen myötä uutta osaamista. Yhdessä Helsingin seudun – ja Kymenlaakson kauppakamarin kanssa autamme sinut nousukiitoon urallasi ja kasvamaan taloushallinnon huippuasiantuntijaksi.

Tavoitteena vakituinen työpaikka yhteistyöyrityksessä

DigiTalous Akatemia on 6 kuukautta kestävä rekrytoiva koulutusohjelma. Ohjelmaan kuuluu noin 22 päivää asiantuntijakoulutusta talous- ja palkkahallinnosta. Ohjelman ajan käytössäsi on oppimistasi tukeva verkko-oppimisympäristö, jonka sisältö on räätälöitävissä kiinnostuksesi ja työroolisi mukaan. Koulutuksen järjestämme yhdessä Helsingin seudun – ja Kymenlaakson kauppakamarien kanssa, jotka ovat arvostettuja ajankohtais- ja täydennyskouluttajia.

Olet koulutusohjelman ajan töissä yhteistyöyrityksessä, jossa pääset heti soveltamaan oppimaasi käytännön projekteihin ja näyttämään taitosi. Tavoitteena on vakituinen työsopimus ohjelman jälkeen.

Mitä odotamme sinulta?

Yritykset toivovat sinulta motivaatiota kehittyä uudessa työssäsi ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi

 • voit olla vastavalmistunut tai
 • sinulla voi jo olla työkokemusta talous- ja palkkahallinnosta tai esimerkiksi kauppa-, pankki-, vakuutus- tai IT-alalta
 • sinulla on soveltuva kaupallisen, talous- ja palkkahallinnon, teknisen tai IT-alan koulutus (esim. tradenomi, merkonomi, KTM, DI)
 • tarvitset suomen kielen taitoa
 • osaat käyttää yleisiä toimistosovelluksia ja olet IT-orientoitunut.

Haku käynnissä 21.10. asti – hae heti!

Vahvista osaamistasi ja ota askel eteenpäin urallasi hakemalla DigiTalous Akatemiaan nyt.

Hakeminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

1. Täytä työhallinnon hakemus osoitteessa www.te-palvelut.fi/koulutushaku

- Etelä-Savon -alueen (Mikkeli, Pieksämäki, Savonlinna) koulutusnumero 688238
- Kaakkois-Suomen -alueen (Lappeenranta, Kotka, Kouvola, Imatra) koulutusnumero 688241
- Pohjois-Karjalan -alueen (Joensuu ja lähialue) koulutusnumero 688250
- Pohjois-Savon -alueen (Kuopio ja lähialue) koulutusnumero 688247

2. Täytä Saraselle osaamisprofiilisi: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=344

Anna motivaatiosi ja innostuksesi näkyä! Rekrytoivat yritykset valitsevat haastateltavansa näiden hakemusten pohjalta.

Lisätietoja saat ohjelman yhteyshenkilöltä Pinja Heimalalta. Pinjan tavoitat parhaiten torstaisin ja perjantaisin klo 9.-11.00 (puh. 040 849 3962) tai sähköpostitse pinja.heimala@saranen.fi. Katso myös nettisivumme https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/digitalous-akatemia/

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelman järjestävät tiiviissä yhteistyössä ELY-keskus, TE-palvelut, Helsingin seudun – ja Kymenlaakson kauppakamarit, Saranen Consulting ja rekrytoivat yritykset. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Ohjelman hakijoiden esivalinnoista vastaa Saranen Consulting.

Hae nyt – haastattelut käynnistyvän saman tien https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=344

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta.