(Removed from publishing)

10 uutta järjestelmäasiantuntijaa asiakaskokemuksen pariin
Saranen Consulting Oy

Original publication date 15.10.2018

Etsimme Microsoftin Dynamics 365 Customer Engagement (CRM), asiakkuudenhallintaratkaisujen pariin uusia digiliiketoiminnan osaajia. Dynamics 365 Akatemia tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kouluttautua esimerkiksi sovellus-, ratkaisukonsultiksi tai järjestelmäasiantuntijaksi ja ottaa seuraava askel urallasi.

Microsoft Dynamics 365 Akatemia – ponnahduslauta uudelle uralle

Yritykset hakevat Dynamics 365 Akatemian kautta asiakaskokemuksen ja siihen liittyvien prosessien nykyisiä ja tulevia osaajia. Voit olla joko nuori vastavalmistunut tulevaisuuden kyky tai jo pidempään vastaavien teknologioiden parissa työskennellyt ammattilainen, joka etsii uutta askelta uralleen. Tärkeintä on vahva kiinnostuksesi ja motivaatiosi kehittyä sertifioiduksi Microsoft Dynamics 365 -osaajaksi. Käy tutustumassa rekrytoiviin yrityksiin täällä.

Microsoftin kumppaniyritykset rekrytoivat uusia osaajia mm. seuraaviin rooleihin:

 • Junior CRM konsultti
 • Projektipäällikkö
 • System specialist
 • Technical Specialist
 • Dynamics 365 trainee
 • Sovelluskonsultti
 • Ratkaisukonsultti
 • Järjestelmäasiantuntija

Meille ja rekrytoiville yrityksille tärkeintä on motivaatiosi ja intohimosi kehittää omaa osaamistasi ja kasvaa Microsoftin teknologioiden, asiakaskokemuksen ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijaksi. Sinun ei tarvitse olla vielä hakuvaiheessa valmis asiantuntija.

Etsimme juuri sinua, jos tunnistat itsesi jostakin näistä: 

 • Sinulla on aiempaa osaamista / ymmärrystä esim. it-alalta, tietojärjestelmistä, myynnistä, markkinoinnista, taloushallinnosta, logistiikasta, projektityöskentelyn parista, konfiguroinneista, kaupan tai huoltoliiketoiminnan alalta.
 • Haluat töissäsi hyödyntää asiakaspalvelutaitojasi, asiakaslähtöisyyttäsi, myynnillistä työotettasi.
 • Sinulla on valmius toimia itsenäisesti asiakasrajapinnassa ja innostus kehittyä konsultointiin.
 • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. insinööri, tradenomi, DI, KTM, FM)
 • Nautit ongelmanratkaisusta
 • Erilaiset it-järjestelmät ja teknologiat herättävät sinussa innostusta ja saatat tuntea jo aiemmin joitain Microsoftin teknologioita (esim. Office 365 tai Sharepoint)
 • Olet hyvä dokumentoimaan
 • Olet kiinnostunut seuraamaan alasi teknologian kehitystä.
 • Haluat tehdä tulevaisuudessa töitä liiketoiminnan ja teknologian parissa
 • Sinulla on työkokemukseen/opintoihin/harrastuneisuuteen perustuvaa osaamista

Mikä Microsoft Dynamics 365 Akatemia siis oikein on?

6 kuukauden mittaisessa ohjelmassa kehityt asiantuntijaksi uuden työroolisi kautta. Työskentelet ohjelman ajan Microsoftin teknologioita käyttävässä yrityksessä ja kerrytät itsellesi arvokasta työkokemusta. Lisäksi osallistut töidesi ohessa kattaviin teknologiakoulutuksiin, jotka syventävät osaamistasi. Ohjelman aikana sinusta kehittyy asiantuntija, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen korvaamattoman laadukasta palvelua heidän liiketoimintansa parantamiseksi.

Ohjelmaan sisältyy n. 20 huipputason koulutuspäivää, jotka toteutetaan monimuoto-opintoina sisältäen lähi- ja verkko-opetusta, itseopiskelua ja harjoitustehtäviä sekä mahdollisuus Microsoft sertifiointiin tähtäävän testin suorittamiseen. Opetus tapahtuu pääosin suomeksi, mutta alan termistö, koulutusmateriaalit ja osa koulutuksista voivat olla myös englanniksi. Tarkemmat osaamis- ja kielitaitovaatimukset määräytyvät aina kumppaniyrityksen ja roolin mukaan. Koulutukset järjestetään pk-seudulla.

Taustasi ja kiinnostuksesi mukaan etsimme sinulle sopivia paikkoja yhteistyöyritysten joukosta. Lopullisen valintapäätöksen tekevät rekrytoivat yritykset, sillä ohjelman tärkein tavoite on työsuhde sinun ja yrityksen välille ohjelman päätteeksi. Mikäli sinulla on jo tiedossasi mahdollinen yhteistyöyrityspaikka, johon voisit työllistyä koulutusohjelman päätteeksi, niin kerrothan siitä meille hakemuksessasi.

Osa hakijoista kutsutaan 14.11.2018 järjestettävään rekrytointitapahtumaan, mikä on osa Microsoft Akatemian rekrytointiprosessia. Varmistathan että jätät hakemuksesi mahdollisimman pian, jotta varmistat paikkasi rekrytointitapahtumassa.

Kiinnostuitko? Hae heti:

Jos olet valmis tarttumaan uusiin haasteisiin ja kouluttautumaan todella kysytyksi Microsoft teknologioiden osaajaksi, niin hae mukaan! Tässä ohjeet:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake osoitteessa https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/681801?searchPhrase=681801&&&announced=0&sort=1.
  Löydät Microsoft Akatemiat –rekrytoivan koulutusohjelman koulutusnumerolla 681801. Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
 2. Täytä heti myös Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan.

Hakuaika päättyy 18.11.2018. Hakemus ja osaamisprofiili kannattaa tehdä pikaisesti, sillä esivalinta- ja hakuprosessi on jo käynnissä!

Voit hakea Microsoft Akatemiaan, jos olet vastavalmistunut, määräaikaisissa työtehtävissä, koulutustaustaasi vastaamattomassa työssä, irtisanomisuhan alla tai parhaillaan työttömänä. Koulutuksen ajaksi sinun on mahdollista hakea työttömyysetuutta (ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea), johon sinulla on oikeus työttömänä ollessasi, sekä lisäksi kulukorvausta.

Lisätietoja ohjelmasta:

 • Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät: https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/microsoft-akatemiat/microsoft-dynamics-365-akatemia/
 • Voit halutessasi kysyä lisää projektikoordinaattori Mira Tapiolalta: mira.tapiola@saranen.fi, 045 171 6787. Tavoitat Miran maanantaisin klo 10:00-11:00, keskiviikkoisin klo 13:00-14:00, ja perjantaisin klo 12:30-13:30.

F.E.C. (Further Educated with Companies) -koulutusohjelma

Työsuhteeseen tähtäävässä ohjelmassa yhdistyy tehokas työssä oppiminen ja laadukas koulutus. Ohjelma toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. Ohjelma on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. 

Microsoft Akatemia on työhallinnon rahoittama F.E.C.-koulutus. Microsoft Akatemia F.E.C. toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Microsoftin, rekrytoivien yritysten, Saranen Consultingin, Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

CRM, taloushallinto, myynti, konsultti, projektipäällikkö, järjestelmäasiantuntija