(Removed from publishing)

10 ohjelmistokehittäjää healthtech-alalle
Saranen Consulting Oy

Original publication date 15.10.2018

Kiinnostaako sinua ura vahvasti kasvavalla, kehittyvällä ja kansainvälisesti merkittävällä terveysteknologia-alalla? Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja olla mukana rakentamassa ratkaisuja ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi?

Kiinnostavatko ohjelmistokehitystehtävät terveysteknologia-alalla?

Etsimme motivoituneita ja kehittymishaluisia henkilöitä, jotka haluavat tulevaisuudessa työskennellä terveysteknologian kehittämisen parissa. Ohjelman avulla voit ottaa uuden suunnan työurallesi mielenkiintoisella toimialalla tai edetä seuraavalle tasolle asiantuntijatehtävissä – avoinna olevia tehtäviä on useita ja eri tasoisia.

HealthTech Academy RekryKoulutus soveltuu niin vastavalmistuneelle ja uransa alussa olevalle osaajalle kuin kokeneelle ammattilaisellekin, joka haluaa laajentaa osaamistaan ja löytää uuden polun uralleen. Tärkeintä on motivaatiosi kehittää osaamistasi ja kiinnostuksesi ohjelmistokehitykseen ja terveysteknologia-alaan.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy taustaa tai kokemusta työn, opintojen tai harrastuneisuuden kautta esimerkiksi jostakin seuraavista osa-alueista:

 • ohjelmoinnista (esim. Java, C, C++ tai modernit web-kehitysteknologiat)
 • ohjelmistotestauksesta
 • sulautetuista järjestelmistä
 • ohjelmistoprojektien vedosta
 • laadunhallintajärjestelmistä
 • terveydenhuollossa käytettävistä ohjelmista ja järjestelmistä

Rekrytoivia yrityksiä Uudellamaalla, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa

Uusia osaajia hakevat useat eturivin terveysteknologia-alan yritykset, joiden tavoitteena on rekrytoida sinut työsuhteeseen ohjelman päätteeksi. Listaus osasta mukana olevista yrityksistä ja työtehtävistä löytyy ohjelman nettisivuilta osoitteesta https://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/healthtechacademy/. Kaikkia yrityksiä ja tehtäviä ei kuitenkaan ole vielä listattuna, joten hakemus kannattaa jättää vaikka siellä ei vielä löytyisi sinulle täydellisesti sopivaa vaihtoehtoa.

Tavoitteemme on löytää sinun taustaasi, osaamiseesi ja mielenkiintoosi sopivin työnantajayritys ja työtehtävä rekrytoivien yritysten joukosta. Kun uusi tuleva työnantajasi on löytynyt, solmimme yrityksen ja sinun kanssasi ensin koulutussopimuksen ohjelman ajaksi. Tavoitteena on työsopimus ohjelman päätyttyä.

HealthTech Academy RekryKoulutus on suunniteltu sinulle, joka olet työtön tai työttömyysuhanalainen, lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä.

Toimiva konsepti

HealthTech Academy RekryKoulutuksessa yhdistyvät käytännön työtehtävät sekä ammatillista kehittymistäsi tukeva asiantuntijakoulutus. Noin 5-6 kuukautta kestävän ohjelman aikana työskentelet yhteistyöyrityksessä käytännön työtehtävissä ja projekteissa. Lisäksi saat reilun 20 päivän terveysteknologian asiantuntijakoulutuksen, joka mahdollistaa kehittymisesi alalle. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Healthtech Finlandin kanssa ja kouluttajina toimivat alan asiantuntijat.

Hae heti!

Hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian, sillä haastattelu- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana. Mitä aiemmin tiedämme sinusta, sitä paremmat mahdollisuudet meillä on löytää juuri sinulle sopiva yhteistyöyritys. 

1. Jätä työhallinnon hakemus osoitteessa www.koulutukset.te-palvelut.fi. Oikean koulutuksen löydät hakemalla sinun alueesi koulutusnumerolla:

 • Uusimaa: 681755
 • Pirkanmaa: 681779
 • Varsinais-Suomi: 681802

2. Pyydämme myös täyttämään oman osaamisprofiilisi / CV:si Saranen Consultingille. Linkin oikeaan hakulomakkeeseen löydät alta:

 • Uusimaa  
 • Pirkanmaa  
 • Varsinais-Suomi  

Hakuaika päättyy 19.11.

Osaamisprofiilin perusteella suoritamme esivalinnan ja se toimii myös käyntikorttinasi rekrytoivien yritysten suuntaan, joten täytäthän sen huolella. Pidämme sinut tietoisena hakuprosessin etenemisestä.

Lisätietoja ohjelmasta saat HealthTech Academyn nettisivuilta ja ohjelman yhteyshenkilöiltä Saranen Consultingilla:

 • Uusimaa: Sandra Välikoski, sandra.valikoski@saranen.fi, 050 354 4015 (soittoajat ti klo 10-11 ja pe klo 13-14)
 • Pirkanmaa ja Varsinais-Suomi: Samuel Leivo, samuel.leivo@saranen.fi, 050 414 3304 (soittoaika pe klo 12-14)

Ohjelman järjestää Saranen Consulting Oy

Ohjelman toteutuksesta vastaa Saranen Consulting tiiviissä yhteistyössä Uudenmaan, Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskusten, TE-palveluiden, rekrytoivien yritysten ja Healthtech Finlandin kanssa.

Saranen Consulting on erikoistunut rekrytoivien koulutusohjelmien sekä muutos- ja työnhakupalveluiden toteuttamiseen. Autamme yrityksiä kasvamaan ja ihmisiä löytämään uuden työpaikan. Vuositasolla palvelemme yli tuhatta työnhakijaa kohti uutta työpaikkaa. Toteutamme palvelumme tiiviissä yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä työhallinnon kanssa.