Yritysverotuksen asiantuntijoita (manager / senior manager)
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt joukkoomme Helsingin Ruoholahteen kokeneita

Yritysverotuksen asiantuntijoita (Manager / Senior Manager)

Mistä on kyse?

Tarjoamme veropalveluita päivittäisestä asiakkaiden konsultoinnista aina kansainvälisten konsernien kokonaisvaltaiseen verosuunnitteluun ja yritysjärjestelyihin. Asiakkainamme on kansainvälisiä konserneja sekä kotimaisia yrityksiä, jotka arvostavat kokonaisuuden ja käytännön yksityiskohdat huomioonottavaa lähestymistapaamme. Työskentelemme aina tiiviisti yhdessä asiakkaan kanssa, jotta meille syntyy paras mahdollinen ymmärrys asiakkaan tarpeista ja pystymme löytämään parhaat ratkaisut heidän kysymyksiinsä.

Sinustako uusi deloittelainen?

Etsimme nyt joukkoomme kokeneita yritysverotuksen asiantuntijoita, hieman erityyppisillä profiileilla ja vahvuuksilla. Olet mahdollisesti työskennellyt kansainvälisen yritysverotuksen parissa esimerkiksi teollisuudessa tai finanssialalla, ja sinulla on pragmaattista ymmärrystä globaalien konsernien toimintaympäristöstä ja rajat ylittävien toimintojen verokysymyksistä. Sinulla voi myös olla kokemusta Verohallinnossa työskentelystä yritysverotuksen tai konserniverotuksen parista. Tai voit olla monipuolinen koti- ja kansainvälisen yritysverotuksen osaaja, jolla on vahvaa kiinnostusta toimia neuvonantajaroolissa sekä kykyä soveltaa vahvaa teknistä osaamistasi arkipäivän tilanteissa asiakkaiden tarpeisiin vastaten.

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli sinulta löytyy kykyä ja halua toimia luontevasti asiakasrajapinnassa, verkostoitua sekä viedä kasvua eteenpäin. Tartut rohkeasti uusiin asioihin, ja sinulla on kunnianhimoa päästä näyttämään osaamistasi monipuolisissa asiakasprojekteissa sekä halua jakaa osaamistasi myös muille. Sinulla on halua ja valmiuksia toimia osana tiimiä; yhdessä tehden, vastuuta kantaen ja muille tilaa antaen. Innostut uusista sekä mielenkiintoisista haasteista ja viet ne tehokkaasti ja oma-aloitteisesti loppuun saakka. Kokemustasostasi riippuen arvostamme myös kokemusta projektihallinnasta ja muiden ohjaamisesta sekä valmiuksia palvelualueen kehittämiseen. Uskomme, että menestyt tehtävässä erinomaisesti, jos sinulta löytyy lisäksi:

 • vähintään 5 vuoden kokemus yritysverotuksesta sekä vero- ja juridisten kysymysten parissa työskentelystä
 • kiinnostusta kehittää osaamistasi monipuolisesti joko kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavien konsernien verokysymysten ja/tai koti- ja kansainvälisen verolainsäädännön tehtävien parissa
 • soveltuva korkeakoulututkinto OTM tai KTM
 • vahvat ihmissuhdetaidot
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Meillä onnistutaan yhdessä

Etsit sitten innostavia asiakasprojekteja, uutta näkökulmaa asiantuntijaosaamisesi syventämiseen tai haluat vahvistaa projektitiimin johtamiskyvykkyyksiäsi, meillä pääset osoittamaan taitojasi monipuolisesti. On hyvin pitkälti sinusta itsestäsi kiinni, millaiseksi työsi sisältö ja urapolkusi meillä muotoutuu. Tukenasi ovat osaavat ja sitoutuneet kollegat, ja pääset osaksi kasvavaa tiimiä ja ammattitaitoisten veroasiantuntijoiden verkostoa niin Suomessa kuin globaalistikin. Hierarkiamme on matala ja työ rakentuu asiantuntijoidemme vahvuuksien ympärille - tämän vuoksi haemme myös osaajia erityyppisillä taustoilla, osaamisilla ja vahvuuksilla. Kulttuurissamme otetaan huomioon yksilöt ja panostetaan erityisesti palautteen antamiseen ja coachaamiseen kaikilla uratasoilla. Asiantuntijoidemme mukaan joustava ja rento työympäristö sekä huippukollegat ovat parasta Deloittella!

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Kerro meille motivaatiostasi ja osaamisestasi täyttämällä sähköinen hakemus nettisivuillamme 5.5.2019 mennessä. Liitä mukaan hakemuskirjeesi ja ansioluettelosi.

Jos sinulle heräsi kysyttävää tehtävästä tai Deloittesta työnantajana, Salla Holma kertoo sinulle mielellään lisää. Sallan tavoitat parhaiten tiistaina 23.4. klo 13-14 sekä torstaina 2.5. klo 10-11 numerosta 050 5846 308.

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1260945
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki
 • Lisätietoja antaa: Salla Holma (050 5846 308), ti 23.4. klo 13-14 sekä to 2.5. klo 10-11.