Yritysverotuksen asiantuntija
BDO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

BDO:n vero- ja lakipalvelut on voimakkaan kasvun tiellä. Suomen vero- ja lakipalvelutiimissä työskentelee tällä hetkellä 14 ammattilaista, ja globaalisti BDO:lla työskentelee 12 755 verotuksen erityisosaajaa. Veroasiantuntijamme työskentelevät muun muassa yritysverotuksen, arvonlisäverotuksen, henkilöverotuksen, siirtohinnoittelun ja yritysjärjestelyiden verotuksen parissa tarjoten asiakkaillemme poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua yhteistyössä hallinnon ja talouden asiantuntijoidemme kanssa.

Haluatko olla rakentamassa liiketoimintaamme globaalissa ympäristössä yhdessä muiden BDO:laisten kanssa?

Haemme kasvavaan joukkoomme

YRITYSVEROTUKSEN ASIANTUNTIJAA

työskentelemään mielenkiintoisissa yritysverotukseen sekä yritysjärjestelyjen verotukseen liittyvissä toimeksiannoissa. Tukenasi toimivat BDO:n vero-osaston huippuammattilaiset Suomessa sekä ulkomailla.

Roolisi BDO:lla

Toimit asiantuntijana yritysverotusta koskevissa asiakastoimeksiannoissa. Palvelet asiakkaitamme yritysverotuksen moninaisissa kysymyksissä sekä osallistut muun muassa yritysjärjestelyiden veroriskikartoituksiin ja rakennesuunnitteluihin osana osaavaa verotiimiämme. BDO:lla pääset myös työskentelemään kansainvälisen verkostomme vero-osaajien kanssa säännöllisesti yhteisissä asiakasprojekteissamme.

Tehtäviäsi on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta – voit työskennellä myös esimerkiksi asiakkaidemme yritysjärjestelyihin sekä liiketoimintamallien muutoksiin liittyvien toimeksiantojen parissa. Pääset hyödyntämään, kehittämään ja laajentamaan osaamistasi osana asiantuntevaa ja innostunutta vero- ja lakipalvelutiimiämme. Vakaat asiakassuhteet ja vankka kasvumme avaavat monipuolisia uramahdollisuuksia.

Sinulta toivomme

 • Oikeustieteen, kauppatieteen tai muuta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä useamman vuoden työkokemusta yritysverotuksen parissa.
 • Olet oma-aloitteinen, ripeästi työhön tarttuva ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn.
 • Ajanhallinta ja työn organisointi ovat sinulle tuttuja taitoja ja hahmotat nopeasti suuriakin kokonaisuuksia.
 • Sinulla on vahvat vuorovaikutustaidot ja pidät tiimityöskentelystä.
 • Haluat auttaa asiakkaita ja kollegoita oman työsi kautta, ’’People helping people’’ -sloganimme mukaisesti.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muun kielitaidon katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme yksilöä arvostavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä BDO:lla työntekijöidemme hyvinvointi on etusijalla, ja mahdollistamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisen kunkin asiantuntijan tarpeet huomioiden. Asiantuntijoidemme hyvinvointia tuemme tarjoamalla kattavat työsuhde-etuudet ja työterveyshuollon.

Miten haen?

Hae työpaikkaa 18.8.2019 mennessä täyttämällä hakemus verkkosivuillamme. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan kandidaatin löytyessä. Huomioimme vain verkkosivujemme kautta jätetyt hakemukset

Tehtävästä voit kysyä lisää BDO:n vero- ja lakipalvelujen johtaja Harri Huikurilta, puh. 040 562 8672.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1280864
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki