(Poistunut julkaisusta)

Yritysvastuupäällikkö
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haluatko olla mukana olla kehittämässä kestävämpää ja turvallisempaa digitalisaatiota? Teemme Elisassa jatkuvaa kehitystyötä palveluidemme luotettavuuden, turvallisuuden, saatavuuden ja ilmastovaikutuksien parantamiseksi.

Haemme nyt reipasta ja positiivista henkilöä YRITYSVASTUUPÄÄLLIKÖN rooliin, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti yritysvastuun tehtäviin Elisalla.

Tämä homma on kuin sinulle tehty, jos olet tehnyt vastaavantyyppisiä tehtäviä ainakin muutaman vuoden. Tunnet siis jo yritysvastuun termit ja käsitteet. Yritysvastuun raportointiviitekehykset, tiedon tuottaminen niihin, raportointi ja analyysi ovat sinulle myös tuttuja juttuja. Et inhoa työhön liittyviä rutiineja, muttet jää niiden vangiksi vaan tykkäät myös kehittää toimintaa ja omaa osaamistasi.

Tehtäväkuvasi tulee olemaan monipuolinen, ja pääset mukaan seuraavanlaisiin hommiin:

  • Osallistut yritysvastuun toiminnan ja johtamisen kehittämiseen.
  • Käytät Elisan yritysvastuun tiedonhallintajärjestelmää ja olet mukana kehittämässä yritysvastuun raportointia (GRI, CDP, Hiilijalanjälki ja tuloskortti).
  • Tuet liiketoimintojen tukemiseen yritysvastuuaiheissa ja olet mukana kehittämässä sidosryhmädialogia.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään muutaman vuoden kokemusta yritysvastuun tehtävistä.
  • Tehtävään soveltuvaa, vähintään korkeakoulutasoista tutkintoa.
  • Tehtävään soveltuvia opintoja, kuten esim. laskentatoimi, rahoitus, ympäristö- tai prosessitekniikka, ympäristöjohtaminen, yritysvastuu jne.
  • Hallitset sujuvasti suomen ja englannin kielen, muu kielitaito on aina eduksi.
  • MS Office Excel on sinulle tuttu työväline. Muiden tilasto-ohjelmien osaaminen on iso plussa!
  • Kykenet itsenäiseen, analyyttiseen ja tarkkaan työskentelyyn.

Työtehtäväsi sijoittuu Pasilaan työntekijäystävälliseen päätoimistoon, mutta meillä Elisalla työskentelet joustavasti juuri siellä, missä saat parhaat tulokset aikaan, sillä haluamme aidosti olla luomassa toimivaa ja innostavaa työpaikkaa.

Tarjoamme sinulle inspiroivan työympäristön, mukavat työkaverit, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Minna (p. 0505727620 tai minna.kroger@elisa.fi).

Kiinnostuitko? Hae paikkaa heti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 30.9.2018.