(Poistunut julkaisusta)

Yritysvastuu- ja viestintäpäällikkö
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Haemme määräaikaista yritysvastuu- ja viestintäpäällikköä ajalle 1.12.2020–31.8.2021. Kyseessä on perhevapaan sijaisuus.

Vastuullisuus on yksi arvoistamme ja osa kaikkea tekemistämme. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten vastuullisuus näkyy ja kuuluu niin meillä Ilmarisessa työntekijöillemme kuin asiakkaillemme ja sidosryhmillemme! Työtehtäviisi kuuluu mm. vuosi- ja vastuullisuusraportin toimittaminen sekä vastuullisuusteemoihin liittyvän viestinnän suunnittelu ja toteuttaminen. Teet tiivistä yhteistyötä vastuullisen sijoittamisen ammattilaisten ja muiden asiantuntijoiden kanssa sekä osallistut muihin viestinnän monipuolisiin tehtäviin tiimimme jäsenenä.

Olet etsimämme henkilö, jos innostut vastuullisuuden kehittämisestä ja sinulla on jo kokemusta vastuullisuusraportoinnista ja -viestinnästä. ESG ja GRI ovat sinulle tuttuja käsitteitä. Olet oma-aloitteinen ja aikaansaava, sujuva kirjoittaja ja osaat kiteyttää monimutkaisiakin asioita selkeiksi viesteiksi. Pidät langat käsissäsi, hallitset laajoja kokonaisuuksia ja sinulta löytyy myös raportoinnissa tarvittavaa tarkkuutta ja huolellisuutta. 

Meille kannattaa tulla 

Tarjoamme sinulle näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten. 

Hae nyt 

Täytämme tehtävän yhdessä Experiksen kanssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilmarisen viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja Liina Aulin p. 040 7709400; parhaiten tavoitettavissa ke 14.10. klo 16-17, ti 20.10. klo 9.30-10.30 ja ke 21.10. klo 15.30-16.30. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 28.10.2020 mennessä alla olevan Hae tehtävää –painikkeen kautta.