Yritysvalmentajia
Yritystehdas

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Vahvistamme tiimiämme kokeneilla yritysvalmentajilla! Haemme huippuosaajia sparraamaan ja konsultoimaan seudun kovimpia startup-yrityksiä kohti kansainvälistä kasvua. Rakennamme Jyväskylään ainutlaatuista startup-yritysten hautomokonseptia, ja haemme tiimiimme vahvistusta asiantuntevista ja innostavista startup-valmentajista!

Odotamme sinulta erityisesti talouden, rahoituksen ja myynnin osaamista, kokemusta liikeideoiden arvioinnista ja valmennuksesta, alkuvaiheen yritysten liiketoiminnan kehittämisestä sekä kasvua hakevien yritysten sparrauksesta. Liiketoimintakonsultointitaustaa odotamme vähintään viiden vuoden ajalta. Hyvät vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ovat valmentajan roolissa välttämättömät, kun alkavia yrityksiä kannustetaan kasvuun ja menestykseen. Toivomme alalle soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mutta sitäkin tärkeämpänä pidämme yritystoiminnan tuntemusta ja valmentavaa otetta. Ymmärrys oppilaitosmaailmasta ja aluekehittämisestä katsotaan eduksi.

Lähde mukaan ystävälliseen ja asiantuntevaan tiimiimme. Olemme itseohjautuva tiimi, jossa yksilöillä on vapautta ja vastuuta. Intohimoisessa jengissämme pääset toteuttamaan osaamistasi joustavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä on tiimillemme oma hyvinvointiohjelma ja tuemme omassa työssä kehittymistä. Tarjoamme valmennustyöhön laadukkaat työkalut, asiantuntevan tiimin tuen sekä mahdollisuuden valmentaa alueen kovimpia startupeja kohti kansainvälistä kasvua. Mikäli tunnistat itsesi, hae mukaan tekemään Suomen parasta yrityshautomoa nyt!

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Myös jo kevään aikana hakemuksensa jättäneet ovat automaattisesti mukana rekrytoinnissa. Lisätietoja tehtävästä viikolla 27 antaa valmentajamme Marko Sorri, marko@yritystehdas.fi. Sen jälkeen mahdollisia kysymyksiä tehtävästä voi lähettää osoitteeseen rekry@yritystehdas.fi. Tehtävää haetaan osoitteessa http://workant.io/company/12.

 

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280344
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä
  • Lisätietoja antaa: rekry@yritystehdas.fi