(Poistunut julkaisusta)

YRITYSTALOUSASIANTUNTIJA
BUSINESS FINLAND

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

TEHTÄVÄNÄ SUOMI
 

Tässä tehtävässä työskentelet osana Payments and Financial analysis-yksikköä, joka vastaa Business Finlandin myöntämän yritys-ja tutkimusrahoituksen maksatuksista ja yritysten taloudellisista analyyseista. Vuonna 2019 Business Finland rahoitti 4945 projektia 589 miljoonalla eurolla. Yksikön tehtävänä on valtionavustusten asianmukainen valvonta projektiaikana ja taloudellisten edellytysten varmistaminen rahoituksen myöntämisen yhteydessä. 

Roolisi on: 
•    kartoittaa rahoitushakemuksen käsittelyn yhteydessä asiakkaan taloudellinen tila ja taustat
•    arvioida rahoitettavan projektin onnistumisen edellytyksiä yhdessä rahoitusasiantuntijan kanssa
•    pitää yhteyttä mahdollisiin muihin rahoittajiin (Finnvera, pääomasijoittajat, pankki)
•    osallistua mahdollisiin rahoitusneuvotteluihin yrityksen muiden rahoittajien kanssa 
•    vastata asiakas- ja lainamuutoshakemusten esitysvalmistelusta 

Odotamme, että sinulla on: 

•    Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto (esim. kauppatieteiden maisteri)
•    Kokemusta talousanalyyseista tai laskentatoimeen liittyvistä muista tehtävistä
•    Kokemusta rahoitustoiminnasta esim. pankissa tai pääomasijoittajana tai yritysverotuksesta
•    Erinomainen suomen kielen taito ja vähintään tyydyttävä ruotsin kielen taito
•    Lisäksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa

Olet sparraava ja luottamusta rakentava. Teet työsi sisulla ja innostuksella. Ongelmat ovat sinulle mahdollisuuksia ja etsit ratkaisuja uusiin tilanteisiin. Perustelet ja kommunikoit näkemyksesi tarvittaessa rohkeasti. Uskot yhteistyöhön sekä tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Ymmärrät kokonaisuuksia, olet oma-aloitteinen ja pystyt kantamaan vastuuta.

Mitä tarjoamme sinulle?  

Business Finlandissa pääset näkemään Suomen ja koko maailman elinkeinoelämän kirjon. Meillä olet elinkeinoelämän, tutkimuksen ja päätöksenteon keskiössä. Business Finlandissa olet mukana auttamassa suomalaisia yrityksiä kansainvälistymään ja tekemään kotimaisesta kilpailuympäristöstä vetovoimaisempaa. Työllämme on suuri vaikutus koko Suomen tulevaisuudelle. 
Osaamisemme kirjo on valtava. Yhteisömme on täynnä omien alojensa huippuja. Osana kansainvälistä ja monikulttuurista työympäristöä tapaat kollegoja eri maista ja pääset kurkistamaan eri toimialoille. Monipuolisena organisaationa pystymme kehittämään työtehtäviä ja edistämään uraunelmiasi.

Lisätiedot

Tehtävä on vakituinen virkasuhde. 

Virkapaikka voidaan sijoittaa Suomessa oleviin Business Finlandin toimipisteisiin (https://www.businessfinland.fi/toimipisteet/suomi/toimipisteet-suomessa/)

Palkkaus määräytyy Innovaatiorahoituskeskuksen palkkausjärjestelmässä vaativuustason 18 mukaan, jossa tehtäväkohtainen palkanosa on 3922,74 euroa/kk. Henkilökohtainen palkanosa on enimmillään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Keskimääräinen henkilökohtainen palkanosa on tällä hetkellä 24 %. Voit myös esittää oman palkkatoiveesi.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

Lisätiedot: Senior director Anne Kleemola, puh. 050 5577 653 tavoitettavissa: 20.3.2020 klo 13 -15 ja 25.3.2020 klo 9 - 11.

Täytä hakemuksesi tehtävään palkkatoiveineen viimeistään 31.3.2020 klo 16.15.

Osana rekrytointiprosessia toteutamme valitulle hakijalle tämän suostumuksella turvallisuusselvityksen (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Katso lisätietoa osoitteesta http://www.supo.fi/turvallisuusselvitykset.

www.businessfinland.fi