(Poistunut julkaisusta)

Yrityssuhdepäällikkö
Suomen Paralympiakomitea ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

YRITYSSUHDEPÄÄLLIKKÖ

Paralympialiikkeen näkyvyys on ollut viime vuosina vahvassa kasvussa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti. Vastaavasti myös paralympiabrändin arvo on kasvussa, mikä on Paralympiakomiteassa näkynyt kasvaneina kumppanuuksina niin lukumääräisesti kuin euromääräisesti. Paralympiabrändi tuo kumppaniyritykselle myönteistä näkyvyyttä niin asiakkaiden, henkilöstön kuin koko ympäröivän yhteiskunnan suuntaan.

Paralympiakomitea hakee yrityssuhdepäällikköä vastaamaan kasvavasta kumppanuuskokonaisuudesta. Yrityssuhdepäällikkönä vastaat Paralympiakomitean olemassa olevien kumppanuuksien hoitamisesta ja vahvistamisesta. Samalla luot uusia kumppanuuksia. Vastaat yrityksien kanssa toteutettavista yhteistyökokonaisuuksista.

Yrityssuhdepäälliköllä tulee olla myyntiosaamista ja halua saada aikaan tuloksia Paralympiakomitean yritysyhteistyön saralla. Myyntitaidon ohella tehtävä edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Kykenet järjestämään yhteisiä tapahtumia ja muita yhteistyökokonaisuuksia kumppaniyritysten kanssa luoden yhteistä hyvää. Pystyt kommunikoimaan luontevasti yritysten, vammaisurheilijoiden kuin muidenkin toimijoiden kanssa. Urheilijalähtöisyys on Paralympiakomitealle tärkeä arvo ja usein kumppaniyhteistyötä tuodaan esiin vammaisurheilijoiden kautta, osaat siten olla luontevassa kontaktissa urheilijoidemme kanssa. Tehtävässä vaaditaan lisäksi suomen ja englannin kielen riittävää hallintaa.

Tehtävässä on keskeistä ymmärtää paralympialiikkeen merkitys yhdenvertaisena huippu-urheiluna ja sosiaalisena muutosagenttina. Omaat myös näkemyksen paralympiabrändin hyödyntämisestä. Aiempi Paralympiakokemus, vammaisurheilun kokemus tai omakohtainen kokemus vammaisuudesta ovat etu, vaikka pääasia on halu ja kyky soveltaa olemassa olevaa osaamista tehtävän vaatimusten mukaan sekä kyky oppia uutta. Myös kokemus huippu-urheilusta on etu. Olet esiintymiskykyinen, sillä tehtävä edellyttää paljon kohtaamisia ja esillä oloa.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden olla osana yhtä hienoimmista urheiluliikkeistä. Saat tueksesi tehtävään Paralympiakomitean muun henkilöstön tuen. Erityisesti viestintäpäällikkö on läheinen työparisi.

Tiivistäen tehtävässä tarvitaan siten:

  • myyntiosaamista
  • halua ja kykyä soveltaa yrityssektoriin liittyvää tuntemusta vammaishuippu-urheilun viitekehykseen
  • verkostojohtamis- ja vuorovaikutustaitoja

Tehtävä on määräaikainen keston ollessa työsuhteen alkamispäivästä (sovitaan valittavan henkilön kanssa) 31.12.2019 saakka.

Tiedustelut Paralympiakomitean pääsihteeri, puh. 0400 242 009 (9.8 klo 14 – 18 ja 16.8 klo 8-12).

Toimita hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera 22.8.2018 klo 16 mennessä sähköpostilla tero.kuorikoski@paralympia.fi tai postilla Suomen Paralympiakomitea, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Haastatteluvaiheeseen kutsuttaville haastattelupäivät tulevat olemaan 31.8.2018 ja 3.9.2018.