(Poistunut julkaisusta)

Yritysrahoituspäällikköä
Oma Säästöpankki Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haluatko mukaan menestystarinaan? Oletko sinä etsimämme yritysrahoituspäällikkö Lahden konttoriin?

Haemme Lahden konttoriin yritysrahoituspäällikköä vastaamaan kokonaisvaltaisesti sekä yrityksen että yrittäjän henkilökohtaisista pankkipalveluista.

Keskeisenä tehtävänä olemassa olevien asiakkaiden menestyksellinen hoitaminen sekä uusien asiakkaiden hankinta. Haemme sinua, jolle palveleminen, myynti ja tuloksellisuus ovat intohimo. Lisäksi intohimosi on hoitaa yrittäjien vaurastumiseen liittyviä asioita kokonaisvaltaisesti.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä asiakastyössä? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. Haluamme, että sinulla on aito halu tarjota paikkakunnan paras asiakaskokemus palvelulupauksemme mukaisesti. Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista ja ripeää.

Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun. Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 28.2.2020 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Lahti rekry. 

Lisätietoja antavat konttorinjohtaja Hanna-Mari Forsström puh. 040 5597558 ja aluejohtaja Markus Souru puh. 050 4226841.