(Poistunut julkaisusta)

Yritysrahoituksen kehittämispäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2021

Haemme Säästöpankkikeskukseen Vallilaan Helsinkiin yritysrahoituksen kehittämispäällikköä. 

Tahdotko sinä, yritysrahoituksen rautainen ammattilainen, olla osa timanttista kehitystiimiä ja mukana digitalisoimassa Säästöpankkiryhmän lainaamisen prosesseja? 

Tahdomme sinut kehittämispäälliköksi noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan Säästöpankkiryhmän yritysrahoituksen lainatuotteiden, palveluiden ja järjestelmätyökalujen kehityksestä. Työtehtävät painottuvat peruspankkijärjestelmän uudistukseen. 

Tahdomme, että sinulla on kokemusta asiakasrajapinnasta yritysasiakkaiden parissa, ymmärrät luottoprosessien kehittämiseen liittyvät viranomaisvaateet ja järjestelmäkehityksen riippuvuudet. Aikaisempi kokemus yritysrahoituksen järjestelmäkehityksestä tai kehitysprojekteista katsotaan eduksi.  Olet oma-aloitteinen ja järjestelmällinen, ennen kaikkea joukkuepelaaja ja ymmärrät että yhdessä ja yhteistyöllä pääsemme pidemmälle. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa osaamista ja kokemusta yritysrahoituksen tuotteista ja prosesseista. Lisäksi tehtävässä tarvitaan palavaa intoa toimintamme kehittämiseen ja digitalisointiin sekä kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä pankkien, Säästöpankkikeskuksen muiden asiantuntijoiden sekä ulkoisten ICT-kumppaneiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkentän huipputiimissä ja finanssialan näköalapaikalta Suomen asiakaslähtöisimmän pankkiryhmän palveluksessa. Huippuosaajista koostuvan työyhteisömme lisäksi tarjoamme sinun menestyksesi tueksi myös vankan asiantuntemuksemme ja joustavat työajat. Töitä tehdään siellä missä töitä kannattaa tehdä, mutta vakituinen sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotealuejohtaja Tero Kangas sähköpostitse tero.kangas@saastopankki.fi  tai puhelimitse 050 420 1022 torstaina 28.1.2021 klo 16-18 ja maanantaina 1.2.2021 klo 16-18 

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tahdotko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.2.2021 mennessä.