(Poistunut julkaisusta)

Yritysrahoituksen ja –palvelujen osaajia
OP Etelä-Häme

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2018

Haemme nyt joukkoomme

Yritysrahoituksen ja –palvelujen osaajia

laaja-alaiseen ratkaisumyyntiin.

Yritysrahoituksen asiakkuusneuvojana tai –asiantuntijana palvelet yritysasiakkaita rahoitukseen liittyvissä tarpeissa sekä hoidat asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti niin konttorissa, puhelimessa kuin digitaalisten kanavien kautta. 

Yritysmaksuliikkeen asiakkuusneuvojana hoidat yritysten päivittäisen maksuliikenteen palveluiden myyntiä ja opastamista. Hallitset yritysten uusimmat digitaaliset maksuliikepalvelut tai sinulla on valmiudet opetella niiden käyttöä. Avaat yritysten tarpeisiin sopivia tilejä, niin alkavien yritysten kuin suurempienkin yritysten osalta. Kontaktoit asiakkaita aktiivisesti varmistaen, että heillä on tarpeisiinsa sopivimmat ratkaisut käytössään.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Vakuutat asiakkaat osaamisellasi ja hyvillä vuorovaikutustaidoillasi. Tunnistat asiakkaan tarvitsemat kokonaisratkaisut ja tarjoat palveluitamme laaja-alaisesti. Tavoitteesi on tuottaa erinomainen palvelukokemus jokaisessa kohtaamisessa. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä osaamista ja kokemusta finanssialalta. Olet valmis panostamaan omaan kehittymiseesi tulevaisuuden tarpeiden mukaan.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän lisäksi menestyvän OP Ryhmän kilpailukykyiset edut. Työnantajana panostamme henkilöstömme osaamisen kehittämiseen ja hyvään työnantajakuvaan. Hyvä ilmapiiri on käyntikorttimme ja meillä saat tueksesi osaavat työkaverit.

Tästä eteenpäin

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä?

Pankinjohtaja Risto Salminen vastaa yritysasiakkaiden rahoitukseen ja yritysmaksuliikkeeseen liittyviin kysymyksiisi numerossa 050 517 7001 ke 8.8 klo 11-12.30 ja ma 13.8 klo 16-17.

Lähetä hakemuksesi 16.8.2018 mennessä OP Ura-sivuston kautta osoitteessa op-careers.fi. Ethän jätä hakemista viime hetkeen, sillä luemme hakemuksia jo hakuaikana.