(Poistunut julkaisusta)

Yrityspankin johtaja
Lammin Säästöpankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2018

Rohkeus, positiivisuus ja ratkaisukyky – nämä yhdistävät meitä Lammin Säästöpankissa. Ytimessämme hehkuu innostus työhömme ja lujana selkärankanamme toimii halu tuottaa asiakkaillemme ylivertaisia asiakaskokemuksia. Olemme kasvussa ja mukaan tulevaisuuden tekemiseen haemme osaajaa, joka jakaa intohimomme ja arvomme.

Mitä odotamme Sinulta?

  • Vahvaa kokemusta yritysrahoituksesta ja siihen liittyvästä riskienhallinnasta. Laaja-alaista pankki- ja rahoitustoimialan kokonaisnäkemystä ja työkokemusta. Eduksi katsotaan kokemus varallisuudenhoidosta.
  • Näyttöjä aiemmasta tuloksellisesta esimiestyöstä ja johtamisesta sekä sitoutumista pankin toimialueeseen. Yritysasiakkaiden liiketoiminnan ymmärrystä ja hyvää toimialan kehitystrendien ja toimintaa ohjaavien säädösten tuntemista.
  • Tiimihenkisyyttä ja asiakaslähtöisyyttä sekä myynnin valmennustaitoja.
  • Vahvaa työskentelyotetta, kehittävää ja uudistavaa otetta omaan työhön sekä kykyä kehittää toimintatapoja ja osaamista.
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja esiintymistaitoja sekä organisointikykyä pitkän tähtäimen suunnittelu- ja strategiatyöhön.
  • Tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista.

Miksi meille töihin?

Vastaat Lammin Säästöpankin yrityspankin tuloksesta ja ohjaat sen myyntiä. Varmistat luotonmyönnössä tarvittavan ammattitaidon ja osaamisen tiimissäsi. Toimit myös itse aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja samalla kehität sekä asiakkaiden että pankin yritysliiketoimintaa.

Tahdotko Sinä tulla osaksi Lammin Säästöpankin huipputiimiä? Me Lammin Säästöpankissa tykkäämme asiakkaistamme ja asiakkaamme tykkäävät meistä. Monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tarjoamme Sinulle osaavan organisaatiomme taustatuen, huippu tiimihengen, avoimuuteen pohjautuvan työkulttuurin ja erittäin mukavat työkaverit.

Tervetuloa tulevaisuuden tekijäksi Lammin Säästöpankkiin!

Lisätietoja antaa ke 3.10. klo 15.30-17.00 ja ma 8.10. klo 8.00-10.00 pankinjohtaja Paula Suvanto p. 040 527 9343.

Hienoa, että olet kiinnostunut työskentelemään pankissamme! Täytä hakemus oheisen linkin kautta 14.10.2018 mennessä.