(Poistunut julkaisusta)

Yrityspalvelumyyjä ja Rakentajapalvelumyyjä
STARK DT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Haemme Mikkelin STARK yksikköön yrityspalvelumyyjää sekä STARK KOTI - myyjää vakituisiin työsuhteisiin.

Yrityspalvelumyyjä

Yritysmyyntimme asiakaskunta koostuu rakennusliikkeistä, teollisuudesta ja jälleenmyyjistä. Päävastuualueesi on myyntityö rakennusliikkeille sekä muille yritysasiakkaille. Etsimämme yrityspalvelumyyjä vastaa myös uusien asiakkaiden tunnistamisesta, kontaktoinnista sekä uusien asiakassuhteiden käynnistämisestä ja kehittämisestä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää rautaista myynnin osaamista sekä aktiivista liikkumista asiakkaiden luokse. Ajokortti siis tarvitaan. Arvostamme vahvaa rakennusalan kokemusta ja markkina-alueen tuntemusta. 
 

Olet aktiivinen ja innokas etsimään uusia asiakkaita. Tunnistat asiakkaan tarpeista lisämyyntimahdollisuudet ja haet jatkuvasti uusia ja idearikkaita ratkaisuja asiakkaillesi.

Olet tiimipelaaja ja jaat osaamistasi yhteiseen hyvään. Ymmärrät miten kannattavaa kauppaa tehdään.

Sinulla on halu kehittyä ja kehittää.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rakentajapalvelumyyjä


STARK KOTI -vastuumyyjällä on vankka rakentamisen ja sisustamisen osaaminen. Olet remontoijan ja rakentajan oma luottomies ja asiantuntija. Sinulla on ongelmanratkaisukykyä, olet positiivinen ja oma-aloitteinen. Päävastuualueesi on myyntityö rakentaville ja remontoiville kuluttaja-asiakkaille. Myyntityö edellyttää myös liikkumista asiakkaiden luokse, joten tarvitset ajokortin.

Arvostamme rakentamisen, LVIS- ja sisustustuotteiden, rakennustarvikkeiden ja markkina-alueen tuntemusta sekä kaupallista tai rakennusalan koulutusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, positiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat iso etu. 

Toivomme sinulta myös myyntihenkisyyttä ja työkokemusta vastaavista tehtävistä.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tarkempia lisätietoja tehtävistä antaa yksikönpäällikkö Vesa Seppänen gsm 040 527 7594  tai  email vesa.seppanen@stark-suomi.fi 

Hae paikkoja 11.11.2018 mennessä.