(Poistunut julkaisusta)

Yrityspalveluiden kehityspäällikköä
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

POP PANKKI -RYHMÄ

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliitoon:


Yrityspalveluiden kehityspäällikköä  

Olet avainasemassa kehittämässä POP Pankkien yritysasiakkaiden tuotetarjoamaa ja
palveluita sekä henkilökuntamme osaamista tuotealueella. Olet merkittävässä roolissa tuotealueen tuoteportfolion ja liiketoimintaprosessien kehittämisessä, ohjeistamisessa ja kouluttamisessa.  

 

Odotamme Sinulta 

Kokemusta ja näkemystä yritysasiakasliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Tunnet erityisesti pk-, maa- ja biotalousasiakkaiden tarpeet sekä tuotteet, joilla kykenemme vastaamaan parhaiten asiakkaidemme odotuksiin. Pystyt tukemaan pankkiryhmän jäsenpankkeja haastavissakin yritysasiakkaisiin liittyvissä kysymyksissä. Tunnet hyvin yritysasiakkaiden luottopäätösprosessin sekä siihen liittyvän yritysanalyysin ja kykenet sekä kehittämään että kouluttamaan näitä ryhmämme jäsenluottolaitoksille.

Sinulla on kykyä ja jämäkkyyttä muutoshankkeiden läpiviemiseen aikataulussa sekä kokemusta kehitysprojektien läpiviennistä. Työntekijänä olet energinen, ratkaisuhakuinen ja aikaansaava, omaat paineensietokykyä etkä pelkää tarttua vaikeisiinkaan töihin. Työhön liittyy jonkin verran matkustamista POP Pankki -ryhmän toimialueella. Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

 

Tarjoamme sinulle:

  • Merkittävän paikan vaikuttaa pankkiryhmän toimintamalleihin sekä tuoteportfolioon
  • Monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja kerryttää ammatillista osaamista.
  • Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
  • Tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Mikäli koet olevasi edellä mainittu henkilö, niin tervetuloa joukkoomme!

Lähetäthän hakemuksesi pikimmin. Hakuaikaa on aina su 15.3.2020 saakka, mutta käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja keskiviikkona 4.3. kello 9.00-11.00, tiistaina 10.3. kello 9.30-11.00 ja keskiviikkona 11.3. kello 9.00-11.00, Jaakko Pulli, Liiketoimintajohtaja, p. 050 4200 925

Tule mukaan kehittämään Suomen parasta pankkia.