(Poistunut julkaisusta)

Yritysneuvoja
Y4 Works

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Tunnetko työnantajuuden salat ja pienten yritysten tarpeet? Hae yritysneuvojaksi kasvavaan tiimiin auttamaan yrityksiä onnistumaan.

Haemme joukkoomme asiakaslähtöistä yritysneuvojaa määräaikaiseen tehtävään vuoden 2021 loppuun asti. Yritysneuvojana annat pienyrityksille neuvontaa työn hankkimiseen ja työnantajuuteen liittyvissä asioissa. Sisällöt koostuvat työn hankinnan eri tavoista, kuten työn ostamisesta, työvoiman vuokraamisesta ja rekrytoinnista. Lisäksi työnantajuuteen liittyvät vastuut ja velvoitteet sekä erinomaisen työnantajuuden edellytykset ovat osana neuvontaa. Työssä onnistumista tukevat laadukkat materiaalit sekä kattava perehdytys työn sisältöön.

Y4 Works on perustettu luomaan ratkaisuja yhteiskunnan tarpeisiin. Palo auttaa yrityksiä toimii tiimimme sytykkeenä kasvun äärellä. Vajaan kahden vuoden matkalla olemme neuvoneet jo yli 4000 yritystä ja auttaneet yli 500 työnhakijaa urallaan eteenpäin. Meidän kanssamme pääset työskentelemään tavoitteellisessa, tiiviissä ja ennen kaikkea välittömässä tiimissä. Isossa kuvassa tavoitteenamme on mullistaa uudenlaisilla ratkaisuilla urapalveluita sekä tarjota yrityksille asiantuntemusta liiketoiminnan kehittämiseen.

Tehtävän vähimmäiskriteerit ovat:

 • Vähintään vuoden soveltuva työkokemus (2010-2019 välillä), kuten henkilöstöjohtamisen konsultointia, työnvälitystä tai rekrytointipalvelua
 • Referenssit vastaavan neuvonnan tai palvelun toteutuksesta vähintän 10 eri yritykseltä 2015 vuoden jälkeen. Referenssinä voi toimia esimerkiksi rekrytointipalvelu, rekrytoinnin konsultointi, työsuhdeasioihin tai henkilöstöjohtamiseen liittyvä konsultointi tai työn hankkimisen eri tapoihin liittyvä ohjaus tai valmennus
 • Työnkuvaan soveltuva tutkinto, esimerkiksi alempi korkeakoulututkinto tai merkonomi.


Odotamme sinulta:

 • Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
 • Pelottomuutta oppia ja käyttää sähköisiä järjestelmiä osana työnkuvaa
 • Työtehtävissäsi oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, huolellista työn laatua ja kykyä saattaa tehtävät loppuun tavoitteellisesti
 • Ratkaisukeskeistä, positiivista ja kehittymishaluista asennetta
 • Kykyä työskennellä suomeksi ja englanniksi


Katsomme eduksi:

 • Korkeakoulututkinto kaupalliselta tai tekniseltä alalta
 • Kokemusta erilaisesta neuvonta-, valmennus-, opetus- tai konsultointitehtävistä
 • Kokemusta tai erinomaista tuntemusta yrittäjyydestä ja sen osa-alueista
 • Kykyä toteuttaa neuvontoja ruotsiksi


Tarjoamme sinulle:

 • Reilun, avoimen ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa autamme toisiamme onnistumaan
 • Joustavia työaikoja
 • Innostavan, monialaisen työympäristön
 • Mahdollisuuden kehittyä alan asiantuntijana osaavan tiimin tuella


Työaika on 37,5 tuntia viikossa. Työtä tehdään tarpeen mukaan etänä, Y4:n toimistolla tai asiakkaan luona, joten työ voi sisältää matkustamista Suomessa. Peruspalkka on 3200€/kk, jonka lisäksi työstä maksetaan suoriutumispalkkiota asiakastyytyväisyyden mukaan n. 0-1800€/kk. Takuupalkka tehtävässä on 3900€/kk ja arvioitu keskimääräinen palkka suoriutumislisän kanssa on noin 4000-4400€/kk. 

Työt alkavat mahdollisimman pian ja tehtävä on määräaikainen 31.12.2021 asti. Määräaikaisuuden perusteena on vuoden 2021 loppuun kestävä Työllistä taidolla -hanke, jossa neuvontatyötä toteutetaan. Toivomme tehtävään hakijoita moninaisista taustoista. 

Hakemukset

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi@y4works.fi. Mikäli teet kirjallisen hakemuksen, CV:n ja hakemuksen yhteispituus on kaksi liuskaa. Toimita ne pdf-muodossa yhtenä tiedostona. Laita tiedoston nimeksi pelkästään oma nimesi. Kirjoita viestin otsikkoon “Hakemus yritysneuvojaksi, [oma nimesi]”. Hakemuksesta ja cv:stä on tultava esiin selkeästi tehtävän vähimmäisvaatimukset.

Hakuprosessi

Hakemukset on toimitettava ma 8.2.2021 klo 16.00 mennessä. Pyydämme hakuajan päätyttyä sopivilta ehdokkailta pienen ennakkotehtävän, jonka jälkeen kutsumme kärkiehdokkaan haastatteluun. Haastattelut järjestetään etäyhteydellä 15.-19.2. välillä. Valinnasta ilmoitamme pe 26.2. mennessä. Ilmoitamme prosessin etenemisestä ja päätöksistä henkilökohtaisesti.
 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista: Susanna Jokimies, susanna@y4works.fi, puhelimitse +358440700175 erikseen sovittuna aikana.