(Poistunut julkaisusta)

Yritysneuvoja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Kuopion seudun Uusyrityskeskus ry edistää uusien, elinkelpoisten yritysten ja työpaikkojen syntymistä Kuopion seudulle. Palvelu on asiakkaille maksutonta ja luottamuksellista. Toiminta-alueena on Kuopio, Lapinlahti, Rautavaara ja Siilinjärvi.
Kuopion seudun Uusyrityskeskus ry on toiminut 20 vuotta ja sen aikana Uusyrityskeskuksen kautta on syntynyt yli 3000 uutta yritystä. Toiminnan tavoitteena on, että Uusyrityskeskuksen kautta perustetut yritykset ovat elinkelpoisia ja kannattavia, riippumatta onko yritystoiminta sitten sivu- tai pääelinkeinoa.

Kuopion seudun Uusyrityskeskus auttaa sinua selvittämään liikeidean mahdollisuudet liiketoiminnaksi.
Käytettävissäsi on kolme yritysneuvojaa, joilla on laaja kokemus monista eri toimialoista ja yrittämiseen liittyvistä ratkaisuista.

Yritysneuvojien lisäksi avuksesi on koottu paikallisista asiantuntijoista (mm. taloushallinto, rahoitus, verotus, markkinointi) verkosto, jotka antavat tukea niin yrittämistä vasta suunnitteleville kuin jo toimintansa aloittaneille asiakkaille.

Jos yrittäminen on sinulle unelma, Kuopion seudun Uusyrityskeskus on sinua varten!

Haemme nyt Kuopion seudun Uusyrityskeskukselle YRITYSNEUVOJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Päätehtävänäsi on tukea aloittavia yrityksiä liikeidean kehittämisessä, talous- ja rahoitusasioissa sekä liiketoiminnan käynnistämisessä. Lisäksi sparraat uusia ja jo hetken toimineita yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintaansa.

Työtäsi teet asiakkaiden parissa, antaen heille henkilökohtaista asiakasneuvontaa, asiakkaiden tullessa pääsääntöisesti käymään luonasi toimipisteessä.
Lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat yrityskäynnit, erilaiset yritystilaisuudet sekä yhteistyötoiminta laajan sidosryhmäverkoston kanssa.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää asiakaslähtöistä ja aktiivista työotetta, hyviä tiimityö- ja kommunikointitaitoja (suomen ja englannin kielellä) sekä kykyä selvittää eteen tulevia haasteita ja kysymyksiä ennakkoluulottomasti.

Toivomme tekijältä monipuolista työkokemusta yritystoiminnan edistämisen saralta, ymmärrystä liiketoiminnan kehittämisestä sekä työhön soveltuvaa koulutusta.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vaihtelevan ja ihmisläheisen työn, jossa pääset vaikuttamaan Kuopion seudun elinkeinoelämään ja hyvinvointiin. Saat tueksesi osaavan ja ammattitaitoisen tiimin ja yhteistyöverkoston.
Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhteen alussa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 8-16 välisenä aikana.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.