(Poistunut julkaisusta)

Yritysneuvoja
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme YRITYSNEUVOJAA LähiTapiola Kajaanin toimistolle

LähiTapiolan yritysneuvojana tehtävänäsi on huolehtia asiantuntevasti ja myynnillisesti yritys- ja yrittäjäasiakkaiden henkilöturvasta ja vahinkovakuutuksista. Yritysneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme, toimit pääasiassa puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Elämänturvayhtiönä haluamme tarjota omistaja-asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua talouden, turvallisuuden ja terveyden vakuutustarpeiden kartoittamisessa ja ratkaisuissa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää intohimoista otetta myynti- ja asiakaspalvelutyöhön, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tavoitteellista otetta työhön.  Olet oma-aloitteinen ja viet asioita aktiivisesti eteenpäin. Tarvitset paineensieto- ja yhteistyökykyä onnistuaksesi tehtävässä. Arvostamme kokemusta yritysasiakkaista ja finanssialan myyntitehtävistä.

Tarjoamme nuorekkaan ja mukavan työyhteisön sekä mielenkiintoisen, haastavan ja palkitsevan työn. Saat tueksesi suuren ja vakavaraisen yhtiöryhmän osaamisen ja mahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Markku Hyvärinen puh. 0400 385 144, markku.hyvarinen@lahitapiola.fi  

Lähetä hakemuksesi tehtävään 21.10.2018 mennessä. Hakulomakkeen löydät tästä osoitteesta.

Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Trafin myöntämiä rekisteröintioikeuksia.  Trafi tarkistaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK). Hakijan luottotiedot tarkistetaan ennen lopullista valintaa, ja tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalaan liittyvät hyvämaineisuusvaatimukset (IDD, laki vakuutusten tarjoamisesta).