(Poistunut julkaisusta)

Yritysneuvoja - Rovaniemi
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Fennia

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2020

Tehtävän kuvaus
Tule mukaan mahtavaan myyntijengiin! Oletko sinä asiakaspalvelun ammattilainen, tiimipeluri jolla on aito halu ja into palvella asiakasta täydellä sydämellä? Etsimme nyt yritysneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen.

Yritysneuvojana tulet olemaan osa Fennian pohjoisen alueen palvelutiimiä, jonka päätehtävänä on varmistaa alan paras asiakaskokemus yrittäjäsegmentin asiakkaillemme. Monikanavaisuus on sinulle tuttu juttu ja tulet ihmisten kanssa hyvin toimeen, vaikka tilanteet välillä olisivat haastaviakin. Työpäiväsi koostuvat aktiivisesta asiakashankinnasta sekä asiakaskannan hoitamisesta ja jalostamisesta.

Hakijalta odotamme
Meillä menestyy henkilö, jolla on aito halu tarjota asiakkaillemme vaikuttava asiakaskokemus. Haluat kehittyä huippumyyjäksi tai olet jo sellainen. Näet mahdollisuuksia haasteiden sijasta ja etsit aktiivisesti ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Tehtävä vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja kykyä soveltaa erilaisia työohjeita ja toimintatapoja, jotka tukevat työskentelyä. Hakijalta edellytämme AMK -tasoista tutkintoa. Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti suomen kielellä mutta tarvittaessa pystyt käymään keskusteluja myös englannin kielellä, ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Miksi sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen
Fennia on yrittämistä ja elämää varten, meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja innostunutta työyhteisöä. Tarjoamme heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja koulutamme työntekijöitä aktiivisesti myös tämän jälkeen. Kiinnostuksestasi riippuen tarjoamme myös urapolun Fennia konsernissa. Yritysneuvojalla on itsenäinen vastuu omien töiden suunnittelusta, toteuttamisesta ja tuloksellisuudesta. Meidän tiimissä vallitsee hyvä yhteishenki - yhteen hiileen puhaltaminen on menestystekijämme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae siis nyt!
Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Esa Ikonen 0400 901 008, soittoajat torstai 30.04 klo 14.00-15.00 ja tiistai 12.05 klo 14.00-15.00, mutta voit koittaa soittaa myös muina aikoina.

Hakuaika päättyy 24.05. ja prosessi etenee koko hakuajan.