(Poistunut julkaisusta)

Yritysneuvoja määräaikaiseen työsuhteeseen
LähiTapiola Kainuu-Koillismaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2020

Haemme yritysneuvojaa LähiTapiola Kainuu-Koillismaalle. Kyseessä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus 1.8.2020 - 31.12.2021.

Yritysneuvojana tehtävänäsi on tarjota hyvää ja laadukasta asiakaspalvelua puhelimitse yritysasiakkaillemme sekä toimia vahvasti myynnin tukena avustaen asiakasvastaavia huolenpitoon ja asiakashankintaan liittyvissä toimeksiannoissa.

Odotamme sinulta

  • erinomaisia myynti-, vuorovaikutus- ja viestintätaitoja,

  • tavoitteellista ja ahkeraa yrittäjähenkisyyttä,

  • kykyä johtaa omaa työtäsi itsenäisesti ja organisoidusti,

  • Elämänturva-asennetta – tahtoa olla turvaamassa asiakkaidemme elämää sekä

  • joustavuutta ja kykyä työskennellä muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi. Saat tueksesi mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Markku Hyvärinen, puh. 0400-385 144.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 15.6.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).