(Poistunut julkaisusta)

Yritysneuvoja Customer Center Yritys- ja maatila-asiakastiimiin
LähiTapiola Vellamo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

Onko asiakaspalvelu- ja myyntityö sinun juttusi? Haluatko olla mukana auttamassa asiakkaitamme tekemään heidän arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää?

Vahvistamme LähiTapiola Vellamon elämänturvajoukkoja ja haemme kahta yritysneuvojaa Customer Center Yritys- ja maatila-asiakas -tiimiin Lahteen. Kyseessä ovat äitiys- ja vanhempainvapaan sijaisuudet (vuoden määräaikainen tehtävä).

Yritysneuvojana olet yksi avainhenkilöistämme ja huolehdit monipuolisesti olemassa olevien asiakkaidemme elämänturvasta. Varmistat asiakkaidemme tyytyväisyyden kartoittamalla heidän elämäntilanteensa ja tarjoat LähiTapiolan parhaat ratkaisut heidän käyttöönsä. Etsimme joukkoomme myyntityölle nälkäisiä tekijöitä.

Meillä voit työskennellä superjoustavasti! Arkisin työaikasi sijoittuu klo 8-18 välille ja voit työskennellä osittain myös etänä.

Odotamme sinulta

  • Innostavaa, vastuuntuntoista ja myynnillistä työskentelyotetta
  • Empaattista ja asiakaslähtöistä palveluasennetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kykyä tehdä nopeatempoista työtä, jossa työtehtävät voivat vaihdella päivittäin
  • Rohkeutta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon sekä halua oppia uutta

Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa myyntijohtaja Marita Rajala, puh. 040 519 5653, marita.rajala@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 20.9.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).