(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyntipäällikkö
ETELÄ-KARJALAN OSUUSKAUPPA

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020

Yritysmyyntipäällikkö Etelä-Karjalan Osuuskaupan toimialueelle


S-Business Oy ja Etelä-Karjalan Osuuskauppa hakevat yritysmyyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan yritysmyynnin kehittämisestä Etelä-Karjalan alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä S-Business Oy:n myyntitiimin sekä Etelä-Karjalan Osuuskaupan henkilöstön kanssa. Pelikenttänäsi toimii maakunnan yritysmarkkina. Raportoit suoraan sekä S-Business Oy:n myyntiesimiehellesi että Eekoon autokaupan toimialajohtajalle.

Motivoidut tavoitteista ja niiden saavuttamisesta. Toimit itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Vastaat uusasiakashankinnasta sekä vanhojen asiakkuuksien hoitamisesta ja kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Olet aktiivisesti mukana erilaisissa projekteissa, joten projektinjohtaminen ja niiden onnistunut läpivieminen ovat myynnin ohella vahvuuksiasi.

Et pelkää tarttua uusiin haasteisiin, viet asioita päämäärätietoisesti eteenpäin.  Hahmotat isot kokonaisuudet, mutta huolehdit kuitenkin yksityiskohdista ja käytännön asioista. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen on sinulle lähellä sydäntä. Olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut verkostoituja.                             

Arvostamme:

  • erinomaisia yhteistyö- ja kommunikointitaitoja – olet joukkuepelaaja
  • näyttöjä menestyksekkäästä B2B myynnistä
  • kiinnostusta ja osaamista itsenäiseen myyntityöskentelyyn sekä tiimityöskentelyyn
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja positiivista otetta tavoitteiden saavuttamiseen
  • matkustusvalmiutta säännöllisesti Etelä-Karjalan alueella sekä ajoittain myös pääkaupunkiseudulle.

Nyt sinulla on oiva tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä, saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään hyvät henkilöstöedut. Tässä tehtävässä pääset toteuttamaan itseäsi ja sisäistä myynnintekijääsi.

Hae paikkaa 8.3. mennessä. Esitäthän hakemuksen ja CV:n lisäksi palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi jo aiemmin, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Karjalan Osuuskaupasta toimialajohtaja Juha Punkkinen p 050 4713300 sekä S-Business Oy:stä myyntipäällikkö Erik Kajander p. 358 445 521985 (soitot 21.2 klo 14-15 sekä 24.2 klo 15-16). Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@sok.fi.

Etelä-Karjalan Osuuskauppa eli Eekoo, toimii Etelä-Karjalassa 11 kunnan alueella. Eekoo on voimakkaasti kehittyvä palvelualan yritys, joka tarjoaa omistajilleen edullisia ja luotettavia palveluja sekä maksaa ostojen keskittämisestä Bonusta. Eekoolla on yli 67 300 asiakasomistajaa. Toimialojamme ovat päivittäis- ja käyttötavarakauppa, ABC- liikennemyymälätoiminta, matkailu- ja ravitsemispalvelut sekä autokauppa. Eekoon palveluksessa on noin 1000 iloista, eteläkarjalaista palvelualan ammattilaista.

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu etuohjelma ja yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 27 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.