(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyntineuvottelija
Poolia Suomi Oy / Accountor Finago

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Accountor Finago

Accountor Finago on osa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä ohjelmistoja tuottavan Accountorin ohjelmistoliiketoimintaa. Yhteensä organisaatiossamme työskentelee noin 200 sähköisen taloushallinnon ammattilaista. Ohjelmistotuotteitamme Procountoria ja Tikonia käyttää yli 1.400 tilitoimistoa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, ja niillä hoidetaan yli 120.000 pienen ja keskisuuren yrityksen kirjanpitoa. Olemme sähköisen taloushallinnon tiennäyttäjä, ja määrittelemässä niin alan ammattilaisten kuin yritystenkin työtapoja.

Esittely

Haemme menestyvään ja kasvavaan joukkoomme tuloshakuista ja innostunutta

YRITYSMYYNTINEUVOTTELIJAA

Työtehtäviisi kuuluu Procountor ja Tikon taloushallinto-ohjelmistojen aktiivinen myyntityö yritysasiakkaille.

Työtehtävät

Työpäiväsi koostuu muun muassa potentiaalisten asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisesta sekä tarjousten ja sopimusten laatimisesta ja ohjelmistojen etäesittelyistä (go to mtg). Vastaat myyntiprosessista itsenäisesti tarjouksen teosta ja tarvekartoituksesta aina sopimuksen tekemiseen asti. Työ tapahtuu ensisijaisesti puhelimella ja sähköpostilla, mutta sisältää mahdollisuuden myös asiakaskäynteihin (etänä olevia asiakastapaamisia on viikoittain).

Kuulut kuuden hengen Yritysmyynnin tiimiin ja teet yhteistyötä myös yrityksen muiden myyntitiimien ja asiantuntijoiden kanssa.

Edellytykset

Etsimme myynnillisten ja konsultoivien keskusteluiden ja asiakasrajapinnassa kanssa viihtyvää, suunnitelmallista ja pitkäjänteistä sekä aktiivista tuloksentekijää. Voit olla jo kokeneempi työntekijä tai vasta myyntiurasi alussa oleva henkilö. Arvostamme kuitenkin kokemusta asiakasrajapinnasta, esimerkiksi vaativista asiakaspalvelutehtävistä.

Toivomme sujuvaa ruotsin, suomen (ja englannin) kielten taitoa ja tuntemus taloushallinnosta/kirjanpidosta ja/tai ohjelmistoalasta on etu.

Ennen kaikkea arvostamme innostunutta ja rohkeaa asennetta uutta oppimista kohtaa sekä tavoitteellisuutta ja halua tehdä tulosta yhdessä tiimisi ja asiakkaittesi kanssa.

Edut

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen myyntityöllesi. Toimisto sijaitsee Espoossa, mutta perehdytyksen jälkeen voit työskennellä myös etänä asuinpaikastasi riippumatta.

Miksi Finagolle töihin?

Motivoituneet ja tyytyväiset tekijät ovat nopean kasvumme ja kansainvälistymisemme kantava voima. Olemme rakentaneet itsellemme työympäristön, joka ruokkii työssä viihtymistä, ammatillista kehittymistä sekä oman elämän tasapainoa. Pidämme huolta työntekijöistämme ja esimerkiksi etupalettimme on suunniteltu tukemaan henkilöstöämme töissä ja vapaa-ajalla. Tarjoamme esimerkiksi ergonomiaa tukevat työvälineet, laajan työterveyshuollon sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Järjestämme useamman kerran vuodessa vapaamuotoisempia aktiviteetteja, tiimipäiviä, koko talon tapahtumia ja monia muita juhlan hetkiä. Tavoitteenamme on siis olla alan halutuin työnantaja!

Lisätiedot

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mutta huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. Hakemuksia käsittelee rekrytointikumppanimme Poolia Suomi Oy.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja Accountor Finagon välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste