(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyynnin ammattilainen raskaan kaluston rengasmyyntiin - Rovaniemi, Kemi
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020
Wetteri Power Oy on Pohjois-Suomen, Lapin ja Pohjois-Pohjanmaan suurin raskaan kaluston palvelukeskus. Wetteri Power Oy vastaa toiminta-alueellaan Volvo ja Renault -kuorma-autojen myynnistä sekä kuorma- ja linja-autojen ja maansiirtokoneiden huolto-, varaosa- ja rengaspalvelusta. Wetteri Power Oy on osa Wetteri Yhtiöt -konsernia.
Oletko myyntityön kokenut konkari ja kiinnostunut sukeltamaan raskaan kaluston rengasmyynnin maailmaan? Etsimme asiakasyrityksellemme, Wetteri Power Oy:lle, yritysmyynnin ammattilaista vastaamaan Lapin raskaan kaluston rengasmyynnistä. Toimipaikkasi voi sijaita joko Kemin tai Rovaniemen toimipisteessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan Wetteri Power Oy:n kanssa.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässäsi vastaat Lapin alueen rengasmyynnin kehittämisestä. Toteutat myyntityötä suunnitelmallisesti tavoitteidesi mukaisesti. Luot ja pidät yllä asiakassuhteita ja vastaat asiakastyytyväisyydestä. Huolehdit yhteydenpidosta ja asennusaikatauluista korjaamon kanssa. Sinulla on asennetta myyntityötä kohtaan ja haluat palvella asiakasta viimeistä piirtoa myöten hyvin. Tarpeen vaatiessa palvelet asiakasta siellä, missä hän apuasi tarvitsee – ajokortti onkin työssä välttämätön. Michelin, Continental ja Matador ovat esimerkkejä huippumerkeistä, joiden parissa pääset työskentelemään.

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä. Tuotetuntemusta itse renkaista et välttämättä tarvitse, sillä perehdytämme sinut renkaiden maailmaan – autojen, varaosien tai kuljetusalan parissa kerätty kokemus katsotaan toki eduksi. Persoonaltasi olet myynnillinen ja asiakaspalveluhenkinen. Sinulta löytyy myyntityössä vaadittua järjestelmällisyyttä ja joustavuutta sekä rohkeutta toimia asiakkaiden parissa. Ennen kaikkea haluat viedä Wetteri Powerin rengasmyynnin uudelle tasolle omalla työpanoksellasi! 

Tarjoamme

Tarjoamme haasteellisen, mutta äärimmäisen kiinnostavan ja monipuolisen työtehtävän renkaiden ykkösmerkkien parissa. Pääset osaksi Wetteri Powerin puolen Suomen "ratasryhmää", jossa tehdään töitä tosissaan, mutta rennolla ja huumorintajuisella meiningillä. Tehtäviin on tarjolla loistava perehdytys, etkä jää yksin perehdytyksen jälkeenkään. Wetteri Powerin henkilöstöedut ovat erinomaiset ja talon sisällä on myös mahdollisuus kehittyä eteenpäin.
Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 040 5233 070 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi torstaina 23.1. kello 10-11 ja tiistaina 28.1. kello 15-16.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 05.02.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi