Yritysmyyjä
Motonet Hyvinkää

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Motonet on vapaa-ajan tuotteiden, autonvaraosien ja -tarvikkeiden sekä työkalujen erikoisliikeketju, jonka tavaratalojen verkosto ulottuu aina pääkaupunkiseudulta Rovaniemelle saakka. Motonet on osa Suomalaista perheyritys Broman Groupia, joka toimii yhteiskunnallisena vastuunkantajana. Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Broman Groupille Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta. Broman Groupissa tätä palvelua tuottaa 2000 työntekijää. Henkilöstövastuun ytimessä on luoda hyvä työelämä nuoresta asti!

Virtaako suonissasi myyntihenkisyys? Omaatko varaosatuntemusta? Juuri sinä saatat olla etsimämme työntekijä Motonet-tavarataloon!

Etsimme asiakkaallemme Hyvinkään Motonet- tavaratalon yhteydessä toimivaan AD VaraosaMaailmaan yritysmyyjä myymälässä tapahtuvaan yritysmyyntiin.

Työnkuvaasi kuuluu mm. yrityspuolen asiakaspalvelua, yritysmyyntityötä myymälässä, tilausten hoitoa ja käsittelyä sekä asiakastoiveiden koordinointi. Ylläpidät jo olemassa olevia asiakassuhteita sekä pääset luomaan uusia asiakassuhteita. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa arkisin klo 7- 16.30 välillä.

Työssä menestyäksesi olet suorittanut varaosapuolen koulutuksen, omaat tuntemusta autoalan- ja paikalliskorjaamotoiminnasta sekä olet asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme paineensietokykyä, tiimityöskentelytaitoja, organisointikykyä sekä oma-aloitteisuutta. Kokemus B2B -myynnistä on eduksi tässä tehtävässä, mutta sitäkin tärkeämpää on myynti-innostus, varaosatuntemus ja kipinä myymälätyöskentelyyn.

Pääset osaksi menestyvää, kasvavaa ja vastuullista konsernia. Organisaatio kehittyy jatkuvasti ja uudistuminen on viety arvoihin asti. Sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi niin ulkoisten kuin sisäisten koulutusten avulla.
Työtehtävästä riippumatta kaikkia Motonetin työntekijöitä yhdistää asiakaspalveluhenkisyys ja omatoimisuus sekä kiinnostus kehittää omaa osaamistaan.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jätä hakemus ansioluetteloineen alla olevan linkin kautta pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.1.2022. Huomioithan, että haastattelemme jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8- 16 Adeccon Sari Lehtonen p. 040 630 8143, sari.lehtonen@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1522887
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Sari Lehtonen (sari.lehtonen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Riihimäki, Tuusula