(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018
Etsimme asiakkaallemme Ouluun

YRITYSMYYJIÄ.

Asiakkaamme on valtakunnallisesti toimiva tietopalveluita tuottava yritys, jolla on toimistot Oulussa ja Helsingissä. Yrityksen tuottamat palvelut ovat asiakkaiden käytettävissä soittamalla, internetissä, tekstiviestitse sekä matkapuhelinsovellusten välityksellä.

Etsimme nuorekkaaseen työympäristöön yritysmyyjiä myymään yrityksen palveluita ja tuotteita. Työ on pääasiassa B2B puhelinmyyntiä. Työtehtäväsi koostuvat asiakkaamme omien tuotteiden B2B puhelinmyynnistä, sähköpostitarjouksien tekemisestä sekä asiakkuuksien hoitamisesta. Työ sisältää myös lisämyyntiä olemassa oleviin asiakkuuksiin.

Yritys kehittää jatkuvasti palveluitaan, jotta asiakkaat saisivat mahdollisimman suuren hyödyn ja tiimisi on helppo myydä tuotteita. Toimisto sijaitsee avainpaikalla Oulun ydinkeskustassa. Käytössäsi on hyvät kannustinjärjestelmät ja henkilökuntaedut, lisäksi työpaikalla panostetaan työntekijöiden viihtyvyyteen ja miellyttävään työilmapiiriin. Aktiivinen henkilökunnan koulutus on myös osa asiakkaamme toimintaa. Kiinteän kuukausipalkan lisäksi sinulla on mahdollisuus kartuttaa erinomaiset ansiot yhtiön bonusjärjestelmän mukaisilla bonuksilla.

Hakijalta odotamme aikaisempaa kokemuspohjaa myyntityöstä. Puhelinmyyntikokemus katsotaan eduksi. Toivomme sinun olevan sanavalmis, oma-aloitteinen ja sinulla on tahtotila menestyä, tienata, osata ja kehittyä.

Edellytämme:
- aikaisempaa kokemusta myyntityöstä
- itseohjautuvaa työskentelytyyliä
- paineensietokykyä
- oma-aloitteisuutta
- nopeutta oppia ja omaksua uusia asioita
- kykyä ja halua tehdä tulosta

Palkkaus: 2000€/kk + bonukset
Työ aika: ma-pe klo 8-17 välillä (liukuva)
Työsuhde: vakituinen

Mikäli koet olevasi hakemamme tekijä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Go On Oulun HR- päällikkö Marja Parkkari +358 44 330 8824.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.