(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä
STARK DT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haussa nyt pääkaupunkiseudulle

10 yritysmyyjää, joita isokaan työmaa ei pelota

Oletko yritysmyyjä, joka tahtoo vahvistua kanssamme? Me STARKissa uskomme siihen, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen sekä kiinnostus asiakkaidemme liiketoimintaan.

STARKissa on nyt ovi auki sinulle ja yhdeksälle vahvalle yritysmyyjälle

Rooliisi kuuluu asiakkaiden hankkiminen ja asiakassuhteiden kehittäminen. Päävastuualueesi on myyntityö rakennusliikkeille sekä muille yritysasiakkaille. Merkittävä osa palkastasi pohjautuu saavuttamiisi tuloksiin. Saat myytäväksesi Starkin vahvan tuotevalikoiman ja palvelut, joiden avulla rakentajat saavat työmaansa valmiiksi. Työtäsi pääkaupunkiseudulla tukemassa ovat kuusi keskeisillä paikoilla sijaitsevaa myymälää, joustavan logistiikan mahdollistava jakelukeskus ja ketjuorganisaation tuki.

Sinua ei pelota keskeneräiset työmaat eikä henkiset tai fyysiset lapiohommat. Olet valmis kaivautumaan syvälle tai kurottamaan korkealle laittaessasi itsesi likoon, kun perehdyt asiakkaidemme liiketoimintaan. Viet aloittamasi projektit loppuun ja valmistuttuaan niistä jokainen kestää lähempää tarkastelua. Uskallat haastaa vanhat tottumukset ja sinulla on vahva halu rakentaa uutta. STARK on palvellut rakennusalan ammattilaisia vuodesta 1868 ja nyt on sinun vuorosi. 

Kysy lisää:

HR-suunnittelija Niina Pesonen 

Puh. 044 790 9241.
Puhelintiedustelut 7-8.11.2018 
klo 13.00-15.00 ja 14-15.11.2018 klo 13.00-15.00

Email: Niina.Pesonen@stark-suomi.fi

Jätä hakemuksesi 18.11.2018 mennessä STARKin nettisivulla www.stark-suomi.fi/fi/stark/toihin-starkille