(Poistunut julkaisusta)

Yritysmyyjä VTR-Workwear centerille
VTR Workwear Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2019

Haemme nyt VTR-Workwear centerin motivoituneeseen tiimiin B2B-myyjää Vaasan myymälään. Löytyykö sinulta virtaa tapaamiskalenterin täyttämiseen ja myyntitaitoja muuttamaan tapaamiset kaupaksi?

Etsimme energistä myyntihenkistä tuloksentekijää, jolta löytyy myyntikokemusta tai joka on valmis oppimaan huippumyyjäksi. Toivomme, että olet määrätietoinen, tuloshakuinen ja palvelualtis sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Lisäksi toivomme, että olet joustava ja valmis oppimaan uutta. Etsimme sitoutuvaa työntekijää, joka on valmis panostamaan työhön onnistuakseen. Työtehtäviisi kuuluu vastata oma-aloitteisesti uusasiakashankinnasta, sopia tapaamisia puhelimitse, hoitaa sovittuja tapaamisia ja varmistaa kauppoja. On tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä analysoida asiakaskuntaa ja alueen tarpeita ja löytää ratkaisut vahvaan kasvuun. Tietotaito tuotteista ja alasta tulee olemaan yksi tärkeimmistä työkaluista, johon saat koulutuksen. Työ on itsenäistä ja vapaata, ja tämän vuoksi odotamme sinulta oma-aloitteisuuttaa sekä erinomaista organisointikykyä. Yritysmyyjän työ on kokoaikainen ja palkkaus sopimuksen mukaan. Yritysmyynnin lisäksi, myymälän tulee pysyä iskussa ja vastaanottaa asiakkaat asiantuntevalla tuoteosaamisella.

Odotamme sinulta:

• näyttöä B2B-myynnistä

• kielitaito suomi, ruotsi ja englanti (ruotsi oltava sekä puhe- että kirjoitustaidoltaan hyvä)

• rohkeaa asennetta tarttua puhelimeen, uskottavuutta ja kykyä klousata kauppoja

• myyntitaitoja

• tuntemus työvaatemarkkinoista on eduksi

Tarjoamme sinulle:

• hyvän taustatuen

• hyvät työkalut onnistumiseen

• joustavat työajat arkisin 7-17 välillä, yritysmyyjä saa itse rakentaa oman aikataulunsa

Mikäli olet jo hetken päässyt maistamaan yritysmaailmaa ja työelämää ja sinulla on asenne kohdallaan, löytyy intoa myyntiin sekä näyttämisen halua, niin haethan paikkaa jo mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiimme, niin kerromme lisää!